Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fenomenalni Luka

Milijunima obožavatelja iz cijelog svijeta otkrio čar Dalmacije, čemu 'naš čovik' ne može odoljeti

Luka Dončić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
09.11.2019.
u 12:22

Dončića je često moguće vidjeti sa slušalicama na ušima, a nedavno je magazinu Slam otkrio da voli poslušati i Tošu Preoskog, MC Stojana...

Premda mu je samo dvadeset godina, fantastični Slovenac Luka Dončić već se prometnuo u jednu od najvećih NBA zvijezda. I u svoju drugu sezonu u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta je ušao izvanredno, a sinoć je na utakmici protiv New York Knicksa ostvario izvanredan učinak, najbolji od početka natjecateljske godine naovamo.

Upisao je za 38 poena uz 14 skokova i 10 asistencija, pa stoga i ne čudi što se u Dallasu nadaju da će na njegovim krilima dosegnuti doigravanje.

I ne čudi još jedna stvar, što Dončića na Instagramu prati preko tri milijuna obožavatelja, kojima je sjajni košarkaš upravo predstavio čari dalmatinske pjesme. 

U svojim 'pričama' je prikazao da tijekom vožnje voli poslušati klape Rišpet i Maslina, odnosno pjesme "Ne more vrime" i "Da te mogu pismom zvati".

Inače, Dončića je često moguće vidjeti sa slušalicama na ušima, a nedavno je magazinu Slam otkrio da voli poslušati i Tošu Preoskog, MC Stojana, Željka Samardžića i Džeja Ramadanovskog dok prolazi tunelima dvorana.

Foto: instagram.com/lukadoncic

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
13:34 09.11.2019.

Ne idu klapa Maslina i Mec Donalds Stojan zajedno ni pod razno 🤣

GA
Garevac
12:53 09.11.2019.

Fenomenalan košarkaš!

Avatar miki75
miki75
01:13 14.11.2019.

Znaci cajkas. Dzaba mu baloniranje sa takvim ukusom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije