Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ino nogomet

Pranjić protiv Freiburga briljirao s tri asistencije, Olić na klupi

Danijel Pranjić
Antonio Bronić/VLM
30.10.2010.
u 00:41

– Veliki je pritisak na ovoj momčadi, no zato i jesu tako dobro plaćeni – istaknuo je Bayernov trener Louis van Gaal

Bila je to večer Danijela Pranjića na rasprodanoj Alianz Areni. Bayern je 4:2 u prvoj utakmici 10. kola njemačkoga nogometnog prvenstva svladao Freiburg, a naš je reprezentativac zabilježio čak tri asistencije.

Pranjić je odigrao cijeli susret, a dodao je za pogodak Demichelisu (39. minuta) za 1:0, Gomezu (61.) za 2:0 i Timošuku (72.) za 3:1. Ivica Olić susret je odgledao s klupe. U momčadi Freiburga standardan je bio bivši zagrebaš Mensur Mujdža, Zvonko Pamić ušao je u 77. minuti, dok je Ivica Banović ostao na klupi. Bayern je tako skočio na sedmo mjesto na ljestvici s 15 bodova, devet manje od vodećeg Mainza.

 – Veliki je pritisak na ovoj momčadi, no zato i jesu tako dobro plaćeni – kazao je Bayernov trener Louis van Gaal.

U prvoj utakmici devetog kola talijanskog prvenstva Inter je slavio u Genovi (1:0, Muntari, 45.). Poredak: Lazio 19 (8), Inter 18, Milan 17... (žj/VLM) 

Ključne riječi

Komentara 1

HO
hotfishlake
16:53 30.10.2010.

tko je gledao utakmicu zna da pranjic nije briljirao, izveo je dva kornera iz kojih su pali golovi. te kornere je izveo zaista dobro, no da ih je izveo i briljantno ne znaci da je igrao briljantno. treci gol koji je namjestio - to je ucinio stvarno jako dobro! a ostalo je odigrao ziheraski, puno dodavanja, unatrag; kod 0:0 dao je loptu u nog napadacu freiburga ali na njegovu srecu nij pao gol. vidio se grc u njegovoj igri, rjesava se lopte maltene cim ju dobije - sto je vrlina ponekad - ali non stop to ciniti pokazuje da nema samopouzdanja. nakon asistencija diglo mu se samopouzdanje vidljivo no do tog trenutka je bio plasljiv i totalno neopasan po gol. imao je srece s kornerima, nadajmo se da ce ga to samopouzdanje dugo drzati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije