Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka

Pranjić igrao 90 minuta, a Olić s maskom samo 6

petric
Reuters/Pixsell
22.10.2010.
u 23:49

HSV je bio bliži pobjedi budući da je u završnici propustio dvije velike prilike, prvo Trochowski, a potom i Pitroipa.

U derbiju 9. kola Bundeslige HSV i Bayern u Hamburgu su odigrali bez pogodaka. Danijel Pranjić odigrao je svih 90 minuta za Bayern na poziciji lijevog braniča, dok je Ivica Olić, s maskom na licu, ušao u 86. minuti umjesto Gomeza. A nakon trotjedne stanke zbog ozljede mišića, zadnjih je pola sata za HSV odigrao i Mladen Petrić (zamijenio Guerrera).

Pranjić je bio vrlo dobar, aktivan i u napadu, zaradio je žuti karton zbog povlačenja Pitroipe. Petrić je imao dva krasna dodavanja, dok je Olić premalo igrao da bi nešto pokazao...

HSV je bio bliže pobjedi budući da je u završnici propustio dvije velike prilike. Najprije je, u 75. minuti, nakon asistencije Petrića, Trochowski došao s lijeve strane ispred Butta, no Bayernov je vratar nogom obranio udarac. A šest minuta kasnije Pitroipa je sam krenuo prema Buttu i pogodio vratnicu...

– Gorak je ovaj bod, još mi nije jasno kako Pitroipa nije zabio. No, bolje i bod nego ništa – jasan je bio kapetan HSV-a, Heiko Westerman, dok je Bayernov kapetan Philipp Lahm rekao:

– Došli smo po sva tri boda, ali na kraju moramo biti zadovoljni i remijem...

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kajinx
00:39 23.10.2010.

Bravo Pranjiću, upornost i trud ti se isplatio. Sretno i u buduće !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije