Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROCURILO

Poznato koji će borac uskočiti ako se Miočić ili Cormier ozlijede

Aleksander Volkov
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
29.05.2018.
u 23:39

Da se radi o već dogovorenom scenariju otkrio je MMA tim Dagestan na svom službenom Twitteru.

Stjerani u kut radi sve većeg broja ozljeda i drugih razloga otkazivanja mečeva u posljednji trenutak, čelnici UFC-a su se odlučili uhvatiti u koštac s ovim velikim problemom, piše Fightsite.

Pa smo tako u posljednje vrijeme mogli vidjeti da bitni mečevi imaju i zamjenu – borca koji se paralelno sprema ne bi li uskočio ukoliko netko od glavnih aktera 'zakaže'.

Takva će praksa očito biti i uoči velikog obračuna između Stipe Miočića i Daniela Cormiera na UFC-u 226 koji je zakazan za početak srpnja. Ukoliko se netko od UFC šampiona ozlijedi u posljednji trenutak, kao zamjena u taj super meč će uletjeti Rus Alexander Volkov.

Da se radi o već dogovorenom scenariju otkrio je MMA tim Dagestan na svom službenom Twitteru.

- Alexander Volkov će biti prisutan na UFC-u 226. U slučaju ozljede jednog od glavnih boraca Voklov će biti zamjena - stoji u kratkom “tvitu”.

Ovaj položaj mu je osigurala pobjeda karijere protiv Fabricija Werduma u posljednjem nastupu. U njihovom teškaškom obračunu koji se dogodio u Londonu u mjesecu ožujku, Rus je slavio prekidom. To mu je bila četvrta pobjeda od kada je stigao u elitnu promociju u kojoj i dalje ne zna za poraz.

Doduše, niti Miočić, niti Cormier nisu borci poznati po odustajanju. Iako je DC morao otkazati meč u dva navrata, a Miočić je otkazao nastup samo jednom od kada je dio UFC-a. Nije poznato hoće li Volkov primiti nekakav honorar radi toga što će odraditi čitave pripreme i što je pristao biti 'igrač s klupe'…


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije