Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
52. IZDANJE

Poznati su finalisti Kutije šibice poslije dramatičnih polufinalnih utakmica

Zagreb: 52.malonogometni turnir Kutija šibica, glavni turnir, polufinale, PP-Domograd - Feroterm-Čamber gradnja
Davor Puklavec/PIXSELL
28.12.2023.
u 22:30

Dramatična je bila polufinalna utakmica u kojoj je PP Domograd s 4-3 svladao Feroterm Čamber gradnju. Četiri minute prije kraja Šoljić je pogodio vlastitu mrežu te je Feroterm Čamber gradnja povela 3-2. U završnici je ulogu junaka na sebe preuzeo Filip Matijašević koji je dao dva pogotka za konačno 4-3 slavlje PP Domograda.

U finalu 52. izdanja malonogometnog turnira Kutija šibica u Zagrebu, koje će se odigrati tijekom petka, sastat će se CB Sea Wolf Spegra i PP Domograd. Dramatična je bila polufinalna utakmica u kojoj je PP Domograd s 4-3 svladao Feroterm Čamber gradnju. Četiri minute prije kraja Šoljić je pogodio vlastitu mrežu te je Feroterm Čamber gradnja povela 3-2. U završnici je ulogu junaka na sebe preuzeo Filip Matijašević koji je dao dva pogotka za konačno 4-3 slavlje PP Domograda.

Prije njega strijelci su za PP Domograd bili Filip Bungić i Nikola Eller, dok su prva dva pogotka u poraženom sastavu dali Darko Ivanković i Zvonimir Šućur.

VEZANI ČLANCI:

Nakon preokreta CB Sea Wolf Spegra je pobijedila Biberon Koestlin 2-1 u drugom polufinalnom susretu. Poveo je Biberon Koestlin golom Brazilca Rafaela Lime u 13. minuti, ali je u nastavku ogleda uslijedio preokret. Strijelci za slavlje CB Sea Wolf Spegre bili su Antonio Blažević i Mirko Rogošić.

Finale (19.15 sati), kao i utakmica za treće mjesto (17 sati), na rasporedu su u petak.

Kutija šibica, polufinale:

CB Sea Wolf Spegra - Biberon Koestlin 2-1

PP Domograd - Feroterm Čamber gradnja 4-3.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije