Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KULTNI TURNIR

FOTO Eduardo zabio gol i prošao u finale Kutije šibica: Tamo ga čeka poznato lice

Zagreb: Veteranski turnir "Kutija šibica", polufinale., Promotionplay Domograd - CB Sport SC Flegar Zlo?o i prijatelji
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/8
26.12.2023.
u 19:06

Finale Kutije šibica igra se u petak, 29. prosinca u Domu sportova. Utakmica počinje u 18 sati, a momčadi Eduarda Da Silve protivnici će biti Senjak Hoteli Matan na čelu s Ivanom Krstanovićem

Bivši hrvatski reprezentativac Eduardo Da Silva (40) se sa svojom veteranskom momčadi, PromotionPlay Domograd, plasirao u finale malonogometnog turnira Kutija šibica. 

U polufinalu su svladali CB Sport & SC Flegar & Zloćo I.P. rezultatom 3:2 (2:1). Nekadašnji vatreni koji je u svojoj karijeri igrao u dresovima Dinama, Arsenala, Šahtara, Flamenga, Paranaensea te varšavske Legije, upisao se među strijelce zabivši jedan gol.

GALERIJA Dinamo i Hajduk bez pogodaka na Maksimiru! VAR poništio gol Dinama

Zagreb: Veteranski turnir "Kutija šibica", polufinale., Promotionplay Domograd - CB Sport SC Flegar Zlo?o i prijatelji
1/50

Imao je priliku zabiti i iz penala, ali pucao je previsoko. Osim popularnog 'Dudua' na terenu su se mogle vidjeti brojna slavna lica hrvatskog nogometa poput Hrvoja Štroka, Darka Čordaša, Mensura Mujdže i Hrvoja Čale. Na tribinama je pak bio kapetan hrvatske reprezentacije, Luka Modrić.

VEZANI ČLANCI:

Finale Kutije šibica igra se u petak, 29. prosinca u Domu sportova. Utakmica počinje u 18 sati, a momčadi Eduarda Da Silve protivnici će biti Senjak Hoteli Matan na čelu s Ivanom Krstanovićem.

VIDEO Kramarić nakon osam godina odlazi iz Hoffenheima, njegov menadžer sve otkrio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije