Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHVATILE GA KAMERE

FOTO Modrić došao u Dom sportova: Kapetan vatrenih gleda Kutiju šibica

Zagreb:  "Kutija šibica", turnir za žene: ŽMNK MC Plus sveta Nedjelja - Caffe bar Lula - Ožujsko - Lučka Studio - Kartel zastupanje.
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
26.12.2023.
u 16:59

Luka Modrić i ostali igrači Real Madrida trenutno su na odmoru. 'Kraljevski klub' trenutno sjedi na prvome mjestu La Lige, bodovno izjednačen za iznenađenjem sezone Gironom. Njihov gradski rival Atletico je na trećem mjestu

Kultni malonogometni turnir, Kutija šibica, uvijek je popularna blagdanska destinacija i dobro popraćeno događanje. Osobito je to slučaj na Štefanje kada se igraju seniori igraju četvrtfinalne susrete. Gledateljima se pridružio i Luka Modrić (38).

Na terenu će biti i njegovi bivši suigrači iz hrvatske nogometne reprezentacije. Članovi momčadi koje se natječu bit će i slavni Eduardo da Silva te Jerko Leko. Utakmice uživo možete pratiti OVDJE.

VEZANI ČLANCI:

Luka Modrić i ostali igrači Real Madrida trenutno su na odmoru. 'Kraljevski klub' trenutno sjedi na prvome mjestu La Lige, bodovno izjednačen za iznenađenjem sezone Gironom. Njihov gradski rival Atletico je na trećem mjestu s 38 bodova, a isto toliko ima i Barcelona koja zauzima četvrto mjesto. Prvenstvo 'kraljevi' nastavljaju 3. siječnja protiv Mallorce.

VIDEO Ivan Perišić stigao u Split i izazvao euforiju. Englezi otkrivaju kada se vraća u svoj Hajduk

Komentara 10

Avatar feudalac
feudalac
18:05 26.12.2023.

Exluziva!!! ...ne bojte se u VL ne trebate mi ništa platiti! Stadion u kranjčevićevoj koji su najavili neMožemo! ne će se graditi nikada................Na natječaj se, očekivano, javio Arhitektonski fakultet prema čijoj ideji se treba provesti rekonstrukcija, ali se naručitelj odlučio za ponudu osječke tvrtke Sirrah projekt. Iako su spomenuti fakultet i Sirrah ponudili istu cijenu za izradu projekta, 300 tisuća eura. Zašto, zato da se odgodi gradnja do daljnjega. neMožemo! nije briga za tamo neke glu.pa.ne koji natjeravaju loptu po livadama, livade trebaju ostati zelene za djecu cvijeća i zaljubljene bez obzira na spol i rodnu definiciju.

AN
AnimaTor
19:57 26.12.2023.

Luka dolje noge s naslona stolice.Gdj eje tebi noga kasnije će možda nekome biti glava ili ruka.

Avatar rubinet
rubinet
23:38 26.12.2023.

Usko je. Mora je protegnit noge......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije