Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLAGDANSKO VRIJEME

FOTO Mateo Kovačić je bio na božićnoj misi. Predvodio ju je nadbiskup Kutleša

Zagreb: Nogometni reprezentativac Mateo Kovačić na božićnoj misi na Kaptolu
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/2
25.12.2023.
u 17:05

Božićne čestitke objavili su između ostalih kapetan hrvatske reprezentacije i dokapetan madridskog Reala, Luka Modrić te legenda Seville, bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić

Na božićnoj misi u Zagrebu pojavio se hrvatski reprezentativac i igrač Manchester Cityja, Mateo Kovačić. Snimljen je u prostoru bl. Alojzija Stepinca gdje je dnevnu božićnu misu vodio zagrebački nadbiskup Dražen Kutleša.

Zanimljivo je da su se Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel upoznali u crkvi u Sesvetskim Selima, a u više su navrata naglašavali bitnu ulogu vjere u njihovom životu. Izabel je u spomenutoj crkvi pjevala u zboru, a Mateo je bio ministrant.

VEZANI ČLANCI.

Božićne čestitke objavili su između ostalih kapetan hrvatske reprezentacije i dokapetan madridskog Reala, Luka Modrić te legenda Seville, bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić.

VIDEO Ivan Perišić stigao u Split i izazvao euforiju. Englezi otkrivaju kada se vraća u svoj Hajduk

Komentara 8

PA
pan-am
18:36 25.12.2023.

Bravo Kova ,budi primjer mladima na terenu a pogotovo izvan ,sretan Vam Bozic !!

DM
drazen.muhvic
18:25 25.12.2023.

Ako niste znali Mateo i Izabel su se upoznali u crkvi u kojoj je on bio ministrant, a ona pjevala u crkvenom zboru...

KR
KriviZooM
00:50 26.12.2023.

zamisli, Kova bio na misi....šok i nevjerica za mnoge redakcije. Čovjek je išao na mise u crkvu dok je još bio dječak ....100 puta ispričana priča. Bio i ostao svoj...i ne, nećete ga sigurno vidjet na nekim "vašim " paradama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije