Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON 4 GODINE

Povratak kući: Anas Sharbini sutra potpisuje za Rijeku!

Anas Sharbini
Goran Kovačić/Pixsell
23.05.2013.
u 20:49

Anas je s Kantride otišao 2009., dvije sezone proveo je u Hajduku, a posljednju u Al-Ittihadu

S Kantride je stigla službena potvrda – Anas Sharbini i HNK Rijeka dogovorili su sve uvjete i nekadašnji igrač Riječana vraća se u svoju staru momčad. Službeno potpisivanje ugovora koji je dogovoren na dvije godine uz opciju produženja na još jednu biti će upriličen sutra, kad je i zakazana službena presica.

Sam Anas nakon dogovora kratko je prokomentirao:

– Emocije su velike. Želja da ponovno zaigram u Rijekinom dresu odlučila je da pristanem na uvjete i time je postignut potreban dogovor. Želim više od svega biti dio ovog projekta i svojim igrama i zalaganjem doprinijeti stvaranju velike Rijeke. Jedva čekam priključiti se ekipi i zaigrati pred publikom – rekao je Anas.

Anas je na Kantridi karijeru započeo 2005. godine, a  otišao 2009. na Poljud. Dvije sezone proveo je u Hajduku, a posljednju u Al-Ittihadu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije