Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trenerima 5.000 kn

Povratak juniorske Prve HNL bez Hajduka

Romeo Jozak (1)
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
28.06.2015.
u 08:45

U Hajduku nemaju namjeru prijaviti svoje juniore za novu Prvu HNL, igrat će na razini splitske regije a i u sklopu druge momčadi što smatraju dugoročnim projektom i ne vide smisao u stalnim promjenama.

Prva juniorska HNL ukinuta je prošle sezone, a sad iz HNS-a stižu informacije o povratku tog natjecanja. Nova bi liga trebala imati 14 klubova, svoje bi mjesto tamo pronašlo devet prvoligaša kao i Zadar, Hrvatski dragovoljac, Sesvete, Cibalia i Šibenik. Zanimljivo, neće biti juniora Hajduka!? Prošle je sezone Hajduk - uz Dinamo, Rijeku, Istru i Slaven Belupo - prionuo kreiranju B momčadi koja se natjecala u Trećoj ligi.

U Hajduku nemaju namjeru prijaviti svoje juniore za novu Prvu HNL, igrat će na razini splitske regije a i u sklopu druge momčadi što smatraju dugoročnim projektom i ne vide smisao u stalnim promjenama.

HNS je najavio i kako će treneri juniora, kadeta i pionira čije momčadi igraju na razini HNL-a imati minimalnu mjesečnu plaću od 5.000 kuna neto.

- Taj je prijedlog prihvaćen, čeka se da ga Izvršni odbor verificira. Želimo zaštititi trenere u nogometnim školama - kazao je Romeo Jozak, tehnički direktor HNS-a.

>>Hajduk odustao od juniorske lige, nisu prijavili momčad!

Komentara 13

LE
LeonardS
09:57 28.06.2015.

Ako ukinu omladinske i pionirske pogone, pitanje je javno , kome onda idu novci od olimpijskog,HNS, države, proračuna gradova itd zar profesionalnim klubovima , to nije pitanje Hajduka več za cijelu državu i vladu za proračun

BU
budagigo
12:13 28.06.2015.

još da zaigramo bez haYdUka i u prvoj ligi i svi problemi če nestati.

PH
Pravi-Hrvat
09:26 28.06.2015.

Zašto je lani ukinuta juniorska Prva liga? Kome je ta genijalna ideja pala na pamet? Istima koji se sada čude i koji se nalaze uvrijeđeni... Vama ne trebaju klubovi kao partneri- nego kao ovce :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije