Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davis cup

Potreseni Karlović

mister-gal1
Foto: Renato Branđolica
1/2
19.09.2009.
u 21:33

- Riga mi se - kazao je vidno uzrujani Ivo Karlović nakon gotovo šest sati igre prvog meča u polufinalu Davis cupa. Svjetski rekord u broju aseva nije mu pomogao...

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
20:00 20.09.2009.

U takvom meču,neizvjesnom,odlučuje upravo publika,koja bi igrača morala nositi svojim navijanjem i trebala bi biti jezičac na vagi.Karlović toga nije imao,a znao je da igra u Hrvatskoj.Takva atmosfera na njega mora da je djelovala ponižavajuće i demoralizirajuće, ja da sam bio na njegovom mjestu,bacio bi reket ,pa neka si igra onaj bik Čačić.Čilić da je bio pametan,nebi niti izašao na teren,jer igrati u \"neprijateljskom\" okruženju u svojoj zemlji je SRAMOTNO,kako za HTS,tako i za domačina ,Poreć i cijelu Istru.Karlović je dokazao da je igračina i pošten momak,koji drži do nacionalnog grba,za razliku od njegova predsjednika saveza (ne znam po kojim osnovama je taj sirovi bik tamo) i sada bi se stvari trebale dovesti do kraja.Ovo je do sada nedoživljeno , da si gost na vlastitu terenu,a kad slušaš one idiote novinare,pogotovu Dušanovića,dođe ti da se pobljuješ.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije