Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI NA LJETO?

Potres u Madridu: 'Novi Modrić' je izdan! Ancelottijev potez ga je razbjesnio, reagirao i Perez

REUTERS/Isabel Infantes
29.02.2024.
u 12:08

Nije ga bilo čitav prvi dio sezone, a sad kad je konačno spreman za igru, Ancelottija baš previše i ne zanima

Izgleda da se vrijeme 19-godišnjeg veznjaka Arde Gülera u madridskom Realu bliži kraju. Mnogi će na ovu konstataciju podignuti pokoju obrvu, jer, zapravo, Gülerova era na Santiago Bernabeuu nije ni počela. Ali, mogla bi završiti i ranije no što je bilo planirano.

Podsjetimo, tursko "čudo od djeteta" kojeg su mnogi vidjeli i u ulozi nasljednika Luke Modrića u sredini terena jednog dana, ljetos je po dolasku iz Fenerbahčea potpisalo ugovor na šest godina s Realom. No, odmah na početku njegova madridskog puta počeli su se javljati učestali problemi s ozljedama. Odigrao je samo 92 minute u čitavoj sezoni, kroz pet utakmica u svim natjecanjima. Daleko od minutaže, statusa, uloge u klubu zbog koje je i stigao.

Güler je u zadnja tri kola najprije odigrao 13 minuta protiv Girone, a onda i svega 3 minute na gostovanju kod Rayo Vallecana. Trebao je, doduše i ući s klupe u prošlom kolu protiv Seville, ali trener Carlo Ancelotti ga nakon zagrijavanja nije pozvao da uđe u igru. To ga je razbjesnilo i to do mjere da se krenuo otvoreno suprotstavljati treneru.

Španjolski list AS piše o tome da je Güler zajedno sa svojim agentima tražio sastanak izravno s predsjednikom Florentinom Perezom. Na njemu je Turčin jasno poručio predsjedniku da se osjeća prevareno i izdano, zapravo poniženo od strane Ancelottija. Vjeruje i da ga talijanski stručnjak na Realovoj klupi izaziva svojim potezima, a ovo protiv Seville bila je kap koja mu je prelila čašu strpljenja.

Güler bi tako na ljeto trebao otići na posudbu u potrazi za minutama koje bi mu trebale jamčiti razvoj. Predviđali su mu veliku karijeru, još nije kasno, ali vrijeme u Realu nije dobro krenulo. A možda je već i završilo...

@vecernjilist.sport Mlada nada Dinama dobio je hrvatsko državljanstvo: 'Osjećam se super, ja sam baš zadovoljan' #vecernji #dinamo #belinho ♬ original sound - Sport Večernji list

Komentara 5

MI
Mikis
14:47 29.02.2024.

u takve klubove ne dolazis neizgraden i mlad. vrhunski klubovi moraju ostati kasice prasice za manje klubove koji izgraduju nove maestre. inace nema nista od zdravog nogometnog biznisa i naravno uspjesne uzlazne karijere u npr. maloljetnih nogometnih vunderkida

SK
SkvikiZg
12:35 01.03.2024.

Nije prvi a ni zadnji trik, kupiš mladog talentiranog da ge ne kupi neki suparnički klub i onda tog istog po malo uništiš.

ID
Ivo_didin
01:22 01.03.2024.

Inteligencija mu očigledno nije jača strana, a ni njegovim savjetnicima i agentima .. Ancelotti ga je poslao na zagrijavanje i uveo bi ga, da Modrić nije dao gol. Prije nego je Modrić dao gol, Realu je trebao igrač koji će u igri prema naprijed donijeti nove impulse jer je kod kuće, protiv Seville, jedan bod jednostavno premalo. Nakon što je Modrić Real doveo u prednost, logično je bilo da Ancelotti neće u igru ubaciti dečka koji nije igrao skoro godinu dana, nego će ubaciti nekoga, tko će učvrstiti sredinu i obranu. Da ga je u igru ubacio u 94. minuti, kada je je izvadio Rodryga, Turci bi to također nazvali omalovažavanjem..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije