Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INSAJDER TVRDI

Dva kluba bore se sa Saudijcima kako bi doveli Luku Modrića. Poznate su opcije za nastavak karijere

LaLiga - Real Madrid v Villarreal
Isabel Infantes/REUTERS
28.02.2024.
u 09:02

Modrić je odbio ponude saudijskih klubova kako bi ostao na Santiago Bernabeu, ali je pitanje je hoće li odoljeti na zovu milijuna.

Najboljem hrvatskom nogometašu u povijesti Luki Modriću na ljeto završava ugovor s madridskim Realom i zasada ga nije produžio, upitno je hoće li se to i dogoditi. Modrić je odbio ponude saudijskih klubova kako bi ostao na Santiago Bernabeu, ali je pitanje je hoće li odoljeti zovu milijuna. 

GALERIJA Luka Modrić ima nekoliko opcija za budućnost

LaLiga - Real Madrid v Villarreal
1/6

Prema dosadašnjim informacijama, na ljeto će imati nekoliko opcija za budućnost: otići u Saudijsku Arabiju (Al Ahli, Al Ittihad...) ili američki MLS, odraditi veliki povratak u Dinamo, nastaviti karijeru u nekom od europskih klubova koji ga navodno žele, završiti karijeru ili se priključiti stručnom stožeru Carla Ancelottija.

Turski novinar Ekrem Konur tvrdi da su Inter Miami i Los Angeles Galaxy klubovi koji će se boriti sa bogatim Saudijcima kako bi doveli Modrića na ljeto. Turski insajder tvrdi da ga Real želi zadržati, dok se LA sada prvi put spominje među potencijalnim poslodavcima, tamo su prije igrali Beckham i Ibrahimović. 

VEZANI ČLANCI:

Luka je ljetos na otoku Šipanu već razgovorao s Beckhamom, inače vlasnikom Inter Miamija, gdje trenutno igraju Leo Messi i njegovi suigrač iz Barcelone - Suarez, Alba i Busquets. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije