Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Ulici kralja Držislava

VIDEO Policijski pretres: U prostorijama BBB-a grafiti Hitlera, Pavelića, letve, municija...

Prostorija BBB-a
Foto: Screenshot
1/10
17.12.2018.
u 18:32

Policija je zaplijenila desetke letvi, bejzbolskih i teleskopskih palica, te uobičajeni navijački arsenal - baklje, boksere i fantomke, a nađena je i municija za vatreno oružje

U nedjelju je u najvećem hrvatskom derbiju Dinamo u Maksimiru pobijedio Hajduk s 1:0. Zagrebačka policija je objavila kako je privela 20 osoba.

U akciji su osim nogometaša bili i policajci koji su pretresli prostoriju Kluba navijača Dinama u Ulici kralja Držislava 8. Objavljen je i video pretrage. 

Teleskopske i drvene palice, bokseri, različite vrste streljiva i pirotehničkih sredstava te signalne rakete kakve se ne mogu nabaviti bez posebnih dozvola samo su dio (ilegalne) opreme koje je zagrebačka policija u nedjelju pronašla u podrumskim prostorijama.

Zaplijenjena su četiri voki-tokija koje policija teže nadzire od mobitela. U potpuno oronulom prostoru na zidovima su vidljivi grafiti, a ispisana su imena Adolfa Hitlera i Ante Pavelića te nekoliko kukastih križeva.

Policija je u pretres krenula nakon što je došla do saznanja da je pripadnik BBB-a u subotu teleskopskom palicom na Trešnjevci pretukao člana Torcide i uzeo mu mobitel.

Kako bi spriječili još sličnih incidenata po gradu, djelovali su preventivno te prije, za vrijeme i nakon utakmice priveli više osoba

Prostorija BBB-a
1/10
Ključne riječi

Komentara 65

AN
ANTIkomunist55
21:37 17.12.2018.

i takvi hoce nekakav drugacij Dinamo.... ovi su htjeli neke mocvare isusivati i uvoditi neku demokraciju pifffffff pa gdje mi zivimo

ST
steve
20:39 17.12.2018.

A gdje vam je svastika, o tome nista, mozda trazite i ovakove razloge da unistite hrvatski Dinamo. Ja sam protiv totalitarnih rezima a vas Josip Broz TITO, njegova slika i to najveca, sto bi simbolizirala najveceg krvnika u povijesti Hrvata, trebala bi zauzeti najveci prostor zida iznad kukastih krizeva, Hitlera pa Pavelica. Jos mnogima koji su imali koristi od njega, ostao im je u mozgu, u gradu na ulici pa i unjihovim kucama. Otisao vam je fizicki ali vam nikako jos nije jasno da odlazite i vi plako. Svemu tome dode kraj.......

DU
Deleted user
19:06 17.12.2018.

Ovi balavci zaslužuju batine od toditelja i države. Koji k. nama Hrvatima znači Hitler (razbojnik koji nas smatrao nižom vrstom),za Pavelića bih i razumio jer je vodio Hrvatsku u tragičnom 2.svj.ratu i dio je hrvatske povijesti (za nekog pozitivne za nekog negativne). No , palice i druga sredstva za tuču i prebijanje ljudi nisu nešto normalno i mora biti sankcionirano jer to nisu izložbeni primjerci. Policiji svaka čast,ali ih molim da u ime revnosti otkriju crtača svastike u Splitu , jer već po portalima kruži ime organizatora i pokušaj da ga se zaštiti od strane vrha države R.Ostojić). Možda je ovo spominjanje Pavelića i Hitlera na tragu toga da se ublaži nakaradno sramoćenje Hrvatske u ime crvenih sljednika. Vidjet ćemo, uskoro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije