Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borilački sportovi

Pokrajac drži seminar u Zetri, Habazin za naslov

'21.09.2009., Zagreb - Povratak Mirka Filipovica sa UFC 103 turnira u Zagreb. Suborac i sparing partner Igor Pokrajac.  Photo: Jurica Galoic/24sata'
Jurica Galoić/Pixsell
17.01.2013.
u 09:06

Svoj sljedeći nastup u oktogonu Igor će imati u svibnju ili lipnju, dok će Ivana u ring 22. ožujka u Berlinu.

Igor Pokrajac, naš jedini UFC borac, održat će 26. siječnja u sarajevskoj Zetri seminar za poklonike slobodne borbe. Svoj sljedeći nastup u oktogonu Igor će imati u svibnju ili lipnju. Puno prije njega u borilište će hrvatska boksačica Ivana Habazin (23). Za nešto više do dva mjeseca (22. ožujka u Berlinu) Ivana će se boriti za naslov svjetske boksačke prvakinje protiv Srpkinje Eve Halaši. Ivana se bori za pojas u IBF organizaciji, istoj onoj u kojoj krunu drži Vladimir Kličko.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije