Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DIV BARCELONE'

Poklonili se Rakitiću, no trebamo li strahovati zbog ovog podatka?

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
05.03.2018.
u 22:06

Veznjak Barcelone ove sezone odigrao je 42 od 44 moguće utakmice, 3164 minute od mogućih 3960, odnosno 80% od svih mogućih minuta.

Ključna faza sezone je stigla, a Ivan Rakitić postao je div za Ernesta Valverdea, započeo je tekst novinar katalonskog Sporta u kojem se poklonio hrvatskom veznjaku.

- On je vrlo važan, ne samo u ovoj utakmici. Daje nam ravnotežu, golove, kreira akcije i naporno radi. Luksuz je imati takvog igrača - pohvalio je Rakitića trener Barcelone Valverde nakon pobjede 1:0 protiv Atletica.

Veznjak Barcelone ove sezone odigrao je 42 od 44 moguće utakmice, 3164 minute od mogućih 3960, odnosno 80% od svih mogućih minuta.

Ivan Rakitić
1/21

Iako je puno odigrao, Rakitić djeluje svježe, no kako Barcelona ima osam bodova prednosti, Valverde mora početi razmišljati kako odmoriti ključne igrače u prvenstvu.

- Barcelona će do kraja sezone odigrati 13 utakmica, moguće i 18, ako izbore finale Lige prvaka, pa bi se igrači kao Rakitić mogli biti jako izmoreni - piše novinar Sporta.

To svakako ne bi bila dobra vijest za izbornika Zlatka Dalića jer Rakitić će svakako biti jedna od naših najvećih uzdanica na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Komentara 2

DU
Deleted user
07:12 06.03.2018.

Jedino ga Cvitan moze "spasiti", podizanjem neke optuznice i eto mu odmor.

Avatar Niškorist
Niškorist
07:51 06.03.2018.

Poklonili ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije