Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU ZA MARCU

Šuker nije želio otkriti tajnu: To pitajte njega, ja ne dajem savjete

Davor Šuker
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
05.03.2018.
u 20:39

- To se ne može uspoređivati. Nogomet se mijenja svakih deset godina. Dovoljno je pogledati loptu, travnjake... Više nema utakmica u blatu ni u vodi. Sve je potpuno drugačije.

- Liga prvaka je drugačija od svega ostalog. Himna, atmosfera, ako se igrači Reala fizički dobro osjećaju, mogu pobijediti bilo koga. To su uostalom demonstrirali prošle sezone pobjedom protiv Juventusa u finalu. Mnogi su govorili o moćnoj Juveovoj obrani, no na kraju nije bilo ništa od toga. Nadam se da će Real igrati u finalu u Kijevu - u ekskluzivnom razgovoru za Marcu otkrio je predsjednik HNS-a Davor Šuker uoči uzvratne utakmice PSG-a i Reala u kojoj kraljevi u utorak brane 3:1. 

Španjolce je zanimalo da im Šuker objasni zašto Real bolje igra u Ligi prvaka nego u prvenstvu.

- Igrači su više manje isti, no kada ti igrači čuju himnu Lige prvaka, njihove se misli promijene. Utorkom i srijedom navečer igraju bolje, shvaćaju da je to njihovo natjecanje.

Predsjednik HNS-a je pojasnio zašto vjeruje da Real opet može do naslova.

Davor Šuker
1/21

- U nogometu svi žele pobijediti prvaka, stoga se nije lako održati na vrhu i igrači su svjesni toga. Mnogi žele srušiti Real, a neki su i favoriti protiv njih, ali kraljevi nikad ne padnu, jer imaju veliku mentalnu snagu.

Tajna Reala?

- To je potrebno pitati njihova trenera. Ne želim davati nikakve savjete jer potpuno vjerujem onome što radi Zidane. Predsjedniku Florentinu Pérezu želim novi finale.

Šuker je uvjeren da će Real u Parizu zabiti najmanje jedan gol, a osvrnuo se i na to da PSG nema Neymara.

- To je nogomet. Real Madridu također možda neće igrati svi igrači, a o tome se ne govori ništa. Neymar je veliki igrač, jedan od najboljih na svijetu, no sigurno će se pojaviti netko drugi. Čini se da bi to mogao biti Ángel Di María.

Morao je odgovarati prvi čovjek hrvatskog nogometa i na usporedbe momčadi Reala u kojoj je on igrao i ove današnje.

- To se ne može uspoređivati. Nogomet se mijenja svakih deset godina. Dovoljno je pogledati loptu, travnjake... Više nema utakmica u blatu ni u vodi. Sve je potpuno drugačije. Ovaj Real Madrid ima puno prednosti i talenta. Uvjeren sam da ćemo ga u utorak vidjeti još snažnijeg nego što je to bilo u prvoj utakmici.

Iako ističe da se nogomet promijenio, Šuker je uvjeren da bi kvalitetan igrač tada bio jednako kvalitetan i u današnjem nogometu.

Komentara 4

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
20:27 05.03.2018.

Ništa novog nismo čuli šta ga niste pitali dolazi li Ladić ?

DU
Deleted user
02:57 06.03.2018.

a zakaj bijela kosulja?

PA
Panac
21:06 05.03.2018.

Šukeru... ajde ti nama reci... koliko si prokockao u Las Vegasu? I to lovu saveza !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije