Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrhunac ludila

Pokažite svoje navijačke boje cijelom svijetu uz darove i pakete Večernjeg lista

Pokažite svoje navijačke boje
Foto: VL
13.07.2018.
u 13:16

Hrvatska reprezentacija već se upisala u povijest, a sada navijajte da nadmaši i naše snove

Donedavno o tome nismo govorili osim u šalama ili smo samo maštali. Znali smo da naši igrači imaju svjetsku kvalitetu, a sada se spremaju pokoriti svijet. Mnogi su Golijati pali pred hrvatskim Davidom, no ostao je još jedan. U nedjelju će 4,5 milijuna ljudi pokazati crveno-bijele kockice i mahati crveno-bijel-plavim zastavama, glasno pjevati i još glasnije navijati sve dok cijeli svijet ne vidi da Hrvatska, odsad pa na vijeke vjekova, ima najbolje navijače i najveće snove.

Zato u subotu 14. srpnja ne propustite navijački paket s naljepnicama na dar i autozastavicom ili navijačkim šalom za samo 12 kuna. Na dan velikog finala za samo 10 kuna čeka vas još jedan paket s CD-om Miroslava Škore na dar, ali i specijalni paket s magnetom naslovnice još jednog velikog hrvatskog sportskog uspjeha - Goranova pohoda na Wimbledonu - kako bi nas podsjetio da smo uistinu sportska nacija te da naše nade imaju pokriće.

Oči svijeta u nedjelju će biti usmjerene na jednu malu državicu na jugoistoku Europe: našu Hrvatsku. Zato, ako još niste pripremili svoje navijačke rekvizite koje ćete pokazati diljem planeta, požurite na kioske u subotu 14. srpnja po navijački paket za samo 12 kuna, a u nedjelju 15. srpnja za samo 10 kuna potražite i paket s Večernjakom i CD-om Miroslava Škore, ili za 12 kuna potražite još bogatiji paket koji uključuje i magnet s naslovnicom velike pobjede Gorana Ivaniševića na Wimbledonu. U nedjelju svi zajedno slikamo povijesni dan u crvenim, bijelim i plavim bojama!

Da podsjetimo još jednom:

Subota:

- Večernji list + navijačke naljepnice = 8 kuna

- Večernji list + navijačke naljepnice + navijački šal = 12 kuna

- Večernji list + navijačke naljepnice + navijačka autozastavica = 12 kuna

Nedjelja:

- Večernji list + CD Miroslava Škore s najljepšim domoljubnim pjesmama = 10 kuna

- Večernji list + CD Miroslava Škore s najljepšim domoljubnim pjesmama + magnet s naslovnicom povijesne pobjede Gorana Ivaniševića na Wimbledonu 2001.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije