Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nitko ovdje nije normalan

Pogledajte što se odvijalo u našoj svlačionici po svršetku drame, neki su se 'sledili'

Hrvatski rukometaši u svlačionici
Foto: www.instagram.com/damirkajba
1/6
24.01.2020.
u 21:14

Pogodak vrijedan finala četiri sekunde prije isteka drugog produžetka postigao je Željko Musa

Hrvatska rukometna reprezentacija po treći put u svojoj vrlo bogatoj povijesti borit će se za naslov europskoga prvaka nakon što je u šokantnom polufinalu u Stockholmu, odlučenom tek u drugom produžetku, svladala Norvešku sa 29:28 (26:26, 23:23, 12:10) te će se u nedjelju (16.30 sati) za jedino zlato koje joj nedostaje boriti protiv pobjednika dvoboja Španjolske i Slovenije.

Pogodak vrijedan finala četiri sekunde prije isteka drugog produžetka postigao je Željko Musa, kojemu je to bio jedini pogodak na utakmici.

Hrvatsku je do pobjede predvodio kapetan Domagoj Duvnjak s osam pogodaka i realiziranim kaznenim udarcem za izjednačenje na kraju prvog produžetka.

Šest golova postigao je Marino Marić, koji je izborio spomenuti sedmerac. Marin Šego je sakupio 11 obrana, u zadnjih pet minuta drugog produžetka obranio sve pokušaje Norvežana, a njegov kolega Matej Ašanin je u završnici osnovnog dijela utakmice obranio dva sedmerca.

Jasno, natkon takvog trilera su hrvatski junaci u svlačionicu ušli potpuno iscrpljeni, ali je za pjesmu ostalo barem nešto snage. Dio te atmosfere je na svom profilu na Instagramu prenio fizioterapeut Damir Kajba, čovjek kojeg tek sada očekuju pune ruke posla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ostani tu💪💪💪 Hrvatska rukometna reprezentacija❤❤❤ #croatiafulloflife❤❤❤

A post shared by Damir Kajba (@damirkajba) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Luđaciiii💪💪💪 Hrvatska rukometna reprezentacija❤❤❤ #croatiafulloflife❤❤❤

A post shared by Damir Kajba (@damirkajba) on

Komentara 5

DO
dopizdilomi
21:31 24.01.2020.

Ovim putem poslao bih poruku španjolskim sucima. Nadam se da će tako i vama sudti u nedjelju, barem jednako kao nama protiv Norveške.

Avatar Mi sami
Mi sami
21:28 24.01.2020.

HRVATSKA!!!

AO
ante.oreskovic75
08:48 25.01.2020.

Veliki su ovi momci!Mogu pobijediti velikog protivnika i onda kada im probleme stvaraju nepošteni suci,bijedni Jugovići i slični likovi!Jedino veliki čovjek može se nositi sa hrpom jadnih likova!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije