Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Makedonski par

Doznalo se o čemu su razgovarali suci nakon što su Hrvatskoj uzeli loptu i nadu da može do zlata!

Hrvatska rukometna reprezentacija
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
28.01.2020.
u 14:50

- Normalno da je bilo teško donijeti jednu takvu odluku, ne želiš biti taj koji će odlučiti finale Europskoga prvenstva u posljednjoj minuti - kazao je Đorđi Načevski

Nije bilo lako suditi finale Hrvatskoj i Španjolskoj. Makedonski suci Đorđi Načevski i Slave Nikolov bili su svjesni da ih čeka vrlo težak zadatak, ali mora se priznati da su ga odradili sjajno.

Par je, istina, prelomio utakmicu 64 sekunde prije kraja kada je Načevski dosudio korake Igoru Karačiću pri rezultatu 21:20 za Španjolsku, što je omogućilo našim suparnicima da zaključe ogled i domognu se europskog trona.

Nikolov je u tom trenutku Načevskog upitao što je uopće svirao, a na što ga je Načevski umirio riječima: Ne brini, siguran sam da su bili koraci.

- Normalno da je bilo teško donijeti jednu takvu odluku, ne želiš biti taj koji će odlučiti finale Europskoga prvenstva u posljednjoj minuti, ali bio sam u tom trenutku 100% siguran da je igrač napravio barem šest koraka - kazao je Načevski za portal Balkan Handball i dodao:

- Pritisak je postojao i bio time veći jer smo sudili Hrvatskoj u kojoj imamo imamo puno prijatelja.

Ali baš zato smo dali sve od sebe da budemo pravedni i obazrivi pri svakoj odluci, nismo ikome željeli dati povod za negativne komentare - zaključio je.

>> Pogledajte Červarov govor na Trgu


 

Komentara 34

PL
plajo
16:23 28.01.2020.

Bili su koraci, sedam sigurno, to se moralo suditi, a Karačić se pogubio, čudno za tako iskusnog igrača ali eto i oni su samo ljudi, onda kad baš treba, ruka zadrhti ( kao Horvatu u pucanju sedmerca ) ili glavaa zatilta kao sad Karačiću i napravi korake , ili ti se stisne knedla u grlu pa baciš bez veze loptu, ili se zalediš kao naši golmani i braniš kao da si se usro u gaće ....sve to skupa i eto ti poraza, pobijedila je ekipa koja je manje griješila, u ovom slučaju Španjolska , koja me uzgred rečeno razočarala igrom , ali ni krivi ni dužni pobijediše.

Avatar Graničari Stari
Graničari Stari
16:09 28.01.2020.

Pošteno su sudili. Karačić je napravio i 10 koraka. Nažalost ako mu je pukla prepona ili je tako mislio, bio je opterećen s tim i nije bio koncentriran. Šteta.

BU
Bubalamala
17:04 28.01.2020.

Ne možeš na španjolsku obranu ići sa sedam igrača bez golmana jer je vjerojatnost velika da nećeš realizirati napad i primiti gol. Točno to smo napravili u zadnjim minutama a to je ne oprostiva. Ako već imamo problema sa napadom barem se znamo braniti a ne onako primiti jeftine golove Makedonci su dobro sudili sve do zadnjih pet minuta a onda su imali nekoliko čudnih odluka koje su direktno utjecale na rezultat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije