Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostali na nuli

Pogledajte što pišu švedski mediji nakon poraza, jedan ih je trenutak osobito uzrujao

Hrvatska - Švedska
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/18
11.10.2020.
u 20:42

Glavni švedski portali su grešku braniča Pontusa Janssona izdvojili kao ključnom za poraz

Švedski nogometaši u svakom su smislu pokisli napustili Maksimir. Hrabro su se borili po neugodnim vremenskim uvjetima, ali su na kraju ipak ostali kratkih rukava i uz nula bodova na računu nakon tri utakmice u Ligi nacija.

Andrej Kramarić 'potopio' ih je u samoj završnici nakon nesebične asistencije Ivana Perišića, a tamošnji su mediji 2:1 poraz u Zagrebu opisali sljedećim zabilješkama.

Hrvatska - Švedska
1/19

- Švedska izgubila od Hrvatske nakon obrambene greške - piše Afonbladet, koji u članku imenuje braniča Pontusa Janssona kao krivca za drugi pogodak Hrvatske jer je krivo procijenio let jedne duge lopte.

Afonbladet u vezanom članku ističe da su Šveđani ostali bijesni kada je početkom nastavka kada je Dejan Lovren naočigled igrao rukom, a na što je škotski sudac John Beaton hladno pokazao da se igra može nastaviti bez najstrože kazne.

- Naš izbornik Janne Andersson bio je vidno uzrujan tom odlukom - piše taj portal.

- Potpuno je zabrljao - stoji rečenica u naslovu portala Expressen, a odnosi se na braniča Pontusa Janssona. I novinari tog portala su braniča Brentforda prokazali kao krivca za poraz.

Naravno, također pišu o incidentu iz 51. minute, odnosno o trenutku kada je škotski djelitelj pravde odbio dosuditi najstrožu kaznu. U članku ističu da je televizijska postaja TV4 već napravila analizu te situacije i da je zaključak bio da je morao pokazati na bijelu točku.

- Ako to nije jedanaesterac, onda moramo mijenjati pravila - kazao je u studiju Kim Källström, nekadašnji reprezentativac. S njim se složio i Hans Backe, još jedan bivši švedski nogometaš, koji je kazao da se pravila što je najstroža kazna žalosno tumače. 

- Hladan tuš, Švedska poražena od Hrvatske - piše Dn.se 

- Hrvatska kasnim pogotkom šokirala Švedsku - kaže Svd.se

- Novi poraz Švedske  u Ligi nacija: Hrvatska slavila 2:1 - donosi Fplus. 

Germania ponudu pogledaj ovdje. 

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar GeniKameni
GeniKameni
21:07 11.10.2020.

Gledao sam utakmicu sa engleskim komentarom, i dvojica komentatora su se apsolutno slozila sa odlukom skotskog suca. Da nam je ovaj Skot sudio u finalu SP-a u Rusiji, mozda bi danas bili svjetski prvaci?!

BU
Bubalamala
21:14 11.10.2020.

Pa da Dejan Lovren je htio rukom zabiti u svoj gol! Dejan je nesretno pao pred golom a lopta se slučajno odbila prema golu od ruke. Dakle tu nema govora o namjeri pa je sudac to prepoznao i ispravno postupio.

Avatar MK3
MK3
22:15 11.10.2020.

A nisu napisali da je Švedski br. 10 kod 1:1 bio u zaleđu, smetao je našem obranbenom i time se uključio u igru (mada loptu nije primio)...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije