Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZJAVE IGRAČA

Kramarić: Ne, ozljeda nije prošla, nekako sam izdržao

Zagreb: Hrvatska ugostila Švedsku u 3. kolu Lige nacija
Igor Kralj/PIXSELL
11.10.2020.
u 20:17

- Sjajan je osjećaj pobijediti na Maksimiru. Hvala navijačima, nije bilo lako, ali pokazali smo da skupa možemo, rekao je strijelac drugog pogotka Hrvatske Andrej Kramarić

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je na kišovitom Maksimiru Švedsku rezultatom 2-1, a golove su zabili Vlašić i Kramarić za Vatrene, te kapetan Marcus Berg za goste. 

- Mislim da je prvo poluvrijeme bilo odlično. Oni su se drugo bolje prilagodili našoj formaciji, ali smo mi pokazali da smo ipak bolji. 

- Teren je bio stvarno klizav, mislim da smo zasluženo pobijedili.  Kako smo igrali prvo poluvrijeme, to je jako iscrpljujuće, uvijek treba znati kada odraditi presing, a kada malo stati - rekao je strijelac prvog gola Nikola Vlašić. 

Sljedeći su nam na redu Francuzi:

- Želimo ono 4-2 protiv Francuske ispraviti, mislimo da to nije realna slika bila. Nisam ih gledao, tako da ne znam kako su izgledali - smireno je poručio.

POGLEDAJTE GALERIJU:

Zagreb: Hrvatska ugostila Švedsku u 3. kolu Lige nacija
1/19

- Nisam ja puno toliko igrao, dečki su odigrali prvo poluvrijeme izvandredno, a drugo su Šveđani malo stisnuli. JA sam ušao, iskoristio tu jednu priliku i eto, moramo biti zadovoljni rezultatom - rekao je Andrej Kramarić nakon utakmice.

- Prvo poluvrijeme smo bili dominantni, stvarali smo prilike, ali u drugome smo pali, samo što nisam baš kompetentan za govoriti zašto. To treba pitati dečke koji su bili više nego ja na terenu. Ja vjerojatno nemam pravi osjećaj zašto je to bilo tako - smatra.

Andrej je 'pregrmio' i svoju ozljedu i odlično odigrao finiš utakmice te postigao gol.

- Ozljeda nije baš top. brine me, ali srećom danas je bilo ok. 

Na Maksimiru je bilo točno 2020 navijača.

- Sjajan je osjećaj pobijediti na Maksimiru. Hvala navijačima, nije bilo lako, ali pokazali smo da skupa možemo - zaključio je Kramarić.

Dario Melnjak postao je jedan od novih Dalićevih miljenika, ali kada zagusti, izbornik se okreće onim iskusnijima baš kao što je to i danas učinio:

- Prvih 45 minuta smo stvarno dominirali i ispunjavali sve taktičke zahtjeve izbornika. Dosta nas je ovo bila treća utakmica u sedam dana, tako da smo pali malo u drugom dijelu, ali ne smijemo pobjedi gledati u zube. Bitna tri boda, okrećemo se novom protivniku - rekao je Dario Melnjak, treći bek reprezentacije.

- Smatram da je dobro za repreznetaciju da nam je kadar širok i da jedan drugome stvaramo konkurenciju. U ovome se trenutku izbornik odlučio za mene. Ja sam dao sve od sebe, ali mislim da je izbornik mogao i s drugim igračima na ovoj poziciji dobiti na kvaliteti. 

- Mislim da je izbornik dobro učinio što me izvadio iz igre, bio je to zajednički dogovor nakon što sam i sam vidio da imam neke probleme, pa da malo osvježimo tu lijevu stranu.


 

Komentara 1

MR
mrzimcrvenekmerove
21:31 11.10.2020.

Dozvoljeno preko 7000 navijača a njih svega 2020. sram te bilo Zagrebe, pljuc šuge, veliki minus, nikad više na Maksimir!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije