Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV PODVIG

Pogledajte sjajne fotografije s najveće pustolovine Ivice Kostelića

Ivica Kostelić na Grenlandu
Foto: Facebook/Ivica Kostelić
1/5
10.05.2017.
u 17:36

Naš proslavljeni skijaš na Facebooku je objavio sjajnu fotogaleriju s puta. Preporučujemo da je pogledate i pročitate Ivičine opise na fotografijama.

Ivica Kostelić vratio se kući nakon što je okončao najveću pustolovinu života. Za 19 dana sa svojim slovenskim prijateljem Mihom Podgornikom na skijama je prehodao 550 kilometara grenlandske bijele pustinje.

Dvojac se nakon iznimno napornog puta morao suočiti s bolnim posljedicama, teškim ozeblinama uzrokovanim jakim udarima vjetra i do 120 km/h te temperaturama koje su dosezale i do minus 34. Ivici je Grenland trebao biti priprema za osvajanje Sjevernog i Južnog pola, no na kraju je odustao.

– Razmišljao sam ja o tome, no poslije ovoga to me ne zanima jer sam se suočio s granicama mogućeg. Za mene je ovo bilo preteško i ne bih to želio ponoviti. Ni najgorem neprijatelju ne bih to želio – rekao je Ivica.

No, uspomene će ostati. Naš proslavljeni skijaš na Facebooku je objavio sjajnu fotogaleriju s puta. Preporučujemo da je pogledate i pročitate Ivičine opise na fotografijama.

Komentara 4

OM
omar
18:35 10.05.2017.

Svaka čast Ivici na svemu. Što bi se reklo baja i pol. Upisan je velikim slovima u Hr., a i svjetsku povijest. Ali čemu te stvari? Koliko sam čuo skoro glavu izgubio, a doma žena, djeca, obitelj. A izgleda ko da je u logoru bio. Ivice, aj stani malo na loptu zaslužio si.

VO
vorda400
18:53 10.05.2017.

Kuzimo da si sportas na zalazu i ok dosta si napravio za sport i jos mozes biti trener ali cemu ovo osim za privlacenje paznje iako ti je zdravlje bespovratno ugrozeno trebao bi uzivati a ne izvoditi ovakve gluposti

ZN
zanne.nevenka
18:56 10.05.2017.

cestitke ali duso moja stani na kocnicu ja se divim tvojim roditeljima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije