Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Avantura

Ivica Kostelić na Grenlandu djeluje humanitarno

Ivica Kostelić
Facebook
14.04.2017.
u 07:00

Odlučio je prikupiti minimalno 10.000 kuna donacija za štićenike Udruge za Down sindrom Međimurske županije.

Najbolji hrvatski skijaš svih vremena, Ivica Kostelić, svojoj velikoj avanturi na Grenlandu (u društvu Mihe Podgornika) pridodao je i humanitarni karakter. Odlučio je prikupiti minimalno 10.000 kuna donacija za štićenike Udruge za Down sindrom Međimurske županije.

„Prelazak Grenlanda moj je osobni izazov za koji sam se dugo pripremao, ali u ovu avanturu želim uključiti i sve vas na način da zajedničkim snagama pomognemo klincima s Downovim sindromom“, poručio je Ivica u jednominutnom videu s Grenlanda. 

>>Ivica Kostelić o sestri Janici: Nadam se da joj neki politički čimbenici neće previše opstruirati rad

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije