Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađenje

Deportivo šokirao Barcelonu: Projektil Ivana Rakitića obilježio utakmicu

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
12.12.2015.
u 17:50

Raketi je to bio prvi pogodak u španjolskom prvenstvu ove sezone.

Barcelona je u 15. kolu španjolskog prvenstva dočekala Deportivo La Corunu, jedno od ugodnih ovosezonskih iznenađenja. I priredili su gosti iznenađenje i na Camp Nou odnijevši kući bod (2:2). 

Katalonska momčad bila je dominantnija u prvom dijelu, no Urugvajac Jonathan Rodriguez, najopasniji igrač gostiju, u 16. minuti mogao je šokirati domaćina. Bio je sam ispred Brava koji mu je obranio udarac.

Ubrzo potom, Lionel Messi, u 39. minuti odlično je izveo slobodan udarac, a lopta je uz desnu vratnicu pogodila mrežu.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić na scenu je stupio u 62. minuti. Primio je loptu na desnoj strani i odapeo s dvadesetak metara. Gostujući vratar bio je nemoćan, a Raketi je to bio prvi pogodak u prvenstvu ove sezone. Još dva zabio je u Ligi prvaka.

 

Nakon što je Rakitić izašao iz igre u 72. minuti Deportivo se 'vratio u život'.

Deportivo je u 77. minuti smanjio na 2:1 pogotkom Pereza, a u 86. minuti uslijedio je šok za Katalonce. Strijelac Perez poslao je preciznan pas u šesnaesterac kojeg je u pogodak i izjednačenje pretvorio Bergantinos.

A da je Cardoso bio koncentriran u sudačkoj nadoknadi Deportivo je mogao i slaviti na Nou Campu. 

Barcelona je vodeća sa 35 bodova, a Deportivo je šesti sa 23 boda.

>>Kroos o legendi njemačkog nogometa: On je najgori trener!

Komentara 2

DE
derin
19:30 12.12.2015.

Tako i na euru tresa Turcima mrežu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije