Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo izdanje Fife

Pogledajte ovo! Igrači Hajduka su neprepoznatljivi, pa tko je to radio?

Ifgrači Hajduka
Foto: FIFA
1/3
01.10.2022.
u 18:02

"Ovu igricu radio je slijepac, pa Marka Livaju i Nikolu Kalinića ne bi prepoznale ni vlastite majke", pišu u komentarima.

Najnovije izdanje megapopularne nogometne igre Fifa 23 nije oduševilo ljubitelje nogometa u Hrvatskoj, barem što se tiče vjernosti prikaza lica igrača Dinama i Hajduka. I sam trener Dinama Ante Čačić sa smiješkom je "zahvalio" Fifi što ga je učinila 20 godina mlađim. No, Čačić više liči na ministra Banožića nego na sebe. Jedina sličnost Fifinog trenera Dinama s Čačićem je što obojica imaju bradu...

Nažalost, neprepoznatljiva je i većina nogometaša Hajduka. Po forumima se već šale s izgledom Nikole Kalinića, Danijela Subašića, Marka Livaje, Stipe Biuka i nekih drugih igrača koji gotovo da ne sliče na sebe. 

>> VIDEO: Goran Vlaović: Nacionalni stadion je veliki problem, Boban je otkrio da se na tome ozbiljno radi

"Ovu igricu radio je slijepac, pa Livaju i Nikolu Kalinića ne bi prepoznale ni vlastite majke", pišu u komentarima.

Uvjerite se u to sami u našoj galeriji.

Najviše sreće imao je prvi vratar Hajduka Lovre Kalinić, kojeg su pogodili do zadnje crte lica. Solidno je pogođen i Fossati, Grgić, Sahiti...

No, ostali su uglavnom neprepoznatljivi. Sva sreća što im piše ime dok igrate s njima...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije