Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRANI TEKLiĆA

Tonći Kukoč: Hajduk ga se odrekao, a dovodio igrače koji lijepe pršut na čelo

Tonći Kukoč
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/3
01.10.2022.
u 11:46

"Puštanje Teklića je jedna od najvećih Hajdukovih gluposti zadnjih godina. Zadnjih nekoliko godina u Hajduk su dolazili igrači koji nisu imali kvalitetu da nose bijeli dres, bilo je i onih koji su lijepili pršut na čelo, pa ih je klub trpio, davao im šansu za šansom"

Varaždin i Istra 1961 remizirali su jučer u prvom susretu 11. kola Super Sport HNL-a. Varaždinci su došli u vodstvo sjajnim golom Teklića s 25 metara, a izjednačio je Caseres.

Iako se Varaždin diči momčadskom igrom u kojoj nema velikih zvijezda, ipak se ističe jedno ime, a to je Tonio Teklić. Strijelac prekrasnog gola protiv Istre postigao je četiri pogotka ove sezone i tome dodao jednu asistenciju te je time najučinkovitiji igrač Varaždina ove sezone.

Teklić nije tema razgovora samo na sjeveru Hrvatske, već se često spominje i u južnim krajevima. Tema razgovora je i u Hajduku iz kojega je potekao i u kojemu je dobivao minute na kapaljku. Selio je po posudbama, odlučivao je utakmice, ali nikada nije dobio pravo povjerenje splitskog kluba. 

- Mi ga pratimo i drago nam je, ali ovo je prva njegova dobra sezona u HNL-u, a mi imamo i naših mladih igrača koji moraju imati svoje mjesto i koji mogu nositi Hajduk narednih 5 godina - nedavno je rekao o njemu sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius

A igru Teklića prokomentirao je Tonći Kukoč, nekadašnji nogometaš Hajduka.

"Puštanje Teklića je jedna od najvećih Hajdukovih gluposti zadnjih godina. Zadnjih nekoliko godina u Hajduk su dolazili igrači koji nisu imali kvalitetu da nose bijeli dres, bilo je i onih koji su lijepili pršut na čelo, pa ih je klub trpio, davao im šansu za šansom, zar je moguće onda da nismo mogli istrpjeti našega igrača, iz omladinskoga pogona, Teklića? Bar posudba, pa povratak u klub, a ne da ga se pusti i raskine ugovor sa njim", napisao je Kukoč na Facebooku i dodao:

"Eduok potpisao ugovor 2019., i u 3 godine odigrao 36 utakmica, uzeo Hajduku više od 1,5 milijuna eura. Što je doprinio Hajduku? Ništa, više su žene koje čiste, peru i kuhaju doprinijele za klub. I nažalost on je jedan od mnogih. Nitko ne može sa sigurnošću reći da će klub zaraditi na mladom igraču, ali Teklić je sigurno taj za kojega se isplati riskirati sve. U Varaždinu trljaju ruke i zahvaljuju se Mindagasu ili kako se već zove." 

>> VIDEO: Legenda Austrije hrvatskih korijena prije bitke u Beču: Vastić otkrio zašto nije zaigrao za Hrvatsku

Ključne riječi

Komentara 2

KE
Keco
12:12 01.10.2022.

Sve točno napisano….

CA
Cambridge
14:21 01.10.2022.

Hajduk vode neznalice. Njih treba pod hitno najuriti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije