Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP u Dohi

Pogledajte kako je Zeballos nakon poraza iznenadio Đokovića

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
05.01.2017.
u 09:53

Nakon poraza Zeballos je želio zajedničku fotografiju s Đokovićem. Novak mu je ispunio želju

Na ATP turniru u Dohi Argentinac Horacio Zeballos izgubio je od Novaka Đokovića (3:6, 4:6), a onda iznenadio srbijanskog tenisača.

Nakon poraza Zeballos je želio zajedničku fotografiju s Đokovićem. Novak mu je ispunio želju.

Suparnikova molba oduševila je srbijanskog tenisača. 

- Bilo je to ugodno iznenađenje. U susretu dvojica tenisača učinit će sve kako bi pobijedili. Ali tenis je igra i nakon što završi meč, mi smo prijatelji.  Naravno, svatko od nas želi pobijediti. No nakon meča nastavljamo druženje. Ponekad neki igrači teško prihvati poraz i jedva ti pruži ruku, ali to razumijem. 

- Ovo što je napravio Zeballos nešto je fantastično i drago mi je što sam mu mogao ispuniti želju - rekao je Novak Đoković.

>>Čilićev trener: Nikad nisam bio u Međugorju, idemo nakon što osvojimo Grand Slam

Komentara 3

Avatar Car75
Car75
11:01 05.01.2017.

Novak je izuztno lijepo vaspitan decko. Svaka cast!

DU
Deleted user
11:17 05.01.2017.

Sportski od Horacija, dok neki drugi igrači jedva pružaju ruku da bi cestitali. Ali i Novak je igrač, koji to moze cijeniti. Ako bi ih drugi igrači slijedili, tenis bi bio puno ljepsi.

LI
lipotan
10:57 05.01.2017.

pazi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije