Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadila žiri

Pogledajte kako je UFC borkinja Paige VanZant obarala seksepilom

Paige VanZant
Foto: Youtube Screenshot
1/3
29.03.2016.
u 21:10

Sjajno je odradila svoj drugi nastup u Plesu sa zvijezdama.

Paige VanZant odradila je svoj drugi nastup u Plesu sa zvijezdama, a činjenica da je samo dva sata prije nastupa morala mijenjati partnera nije ju zasmetala te je dobila najbolje ocjene. Njena salsa jednostavno je obarala seksepilom.

Zbog ozljede leđa svog plesnog partnera Marka, Paige se morala snalaziti te je novog partnera dobila na, borilačkim rječnikom, short notice. No, nije je tu ništa omelo te je dokazala zašto je smatraju glavnim favoritom ove sezone, piše Fight Site.

Ona i njen novi partner otplesali su fenomenalnu salsu, u nastupu koji je bio nevjerojatno nabijen seksepilom, ali i sjajnim plesnim bravurama. Što je također bitno, vidi se da Paige uživa u ovome, pa se nadamo da neće odlučiti promijeniti karijere, barem ne za sada. Ono što je pokazala u borbi protiv Rose Namajunas pokazalo je da ovu “slatkicu iz susjedstva” čeka velika borilačka karijere.

No, dok je na pauzi, neka nas nastavi oduševljavati ovakvim nastupima, svaka čast Paige.

>>I Cat Zingano se uključila u lov na Mieshu Tate

 

Komentara 2

Avatar strazar
strazar
23:53 29.03.2016.

Nije borkinja nego borac. Borkinja nema smisla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije