Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvat se raspucao

Pogledajte kako je sjajni Livaja s dva gola srušio Atletico, prvi je bio fenomenalan

Marko Livaja
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/2
11.01.2017.
u 08:35

Atletico je prvi susret dobio 2:0 i zbog njega prošao dalje.

Marko Livaja sinoć je odigrao fenomenalnu utakmicu na Vicente Calderonu. Njegov Las Palmas u Kupu je pobijedio Atletico Madrid 3:2, a on je postigao prva dva gola za svoju momčad.

Domaćin je poveo u 49. minuti preko Griezmanna, no Livaja je osam minuta kasnije izjednačio. Bila je to sjajna akcija koju je još ljepšim prodorom završio hrvatski napadač. Atletico je u 61. minuti opet poveo, Correa je zabio, a u samoj završnici uslijedio je preokret.

Livaja je u 89. zabio za 2:2, da bi u sudačkoj nadoknadi Garcia zabio za 3:2 i pobjedu gostiju. Ipak, Atletico je prvi susret dobio 2:0 i prošao dalje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije