Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda Tudora

Pogledajte čudesan pogodak s centra! A Atletico se spasio kod Girone

Fekir
Twitter screenshot
19.08.2017.
u 23:46

Spartak je izgubio i treći derbi - kao domaćin 3:4 od Lokomotiva, a Pašalić je igrao do 72. minute (kada je bilo 2:2).

Atletico je čupao bod na gostovanju kod Girone, koja je nakon 25 minuta golovima Stuanija vodila s 2:0, a od 67. i isključenja Griezmanna i igrača više! No, Correa je smanjio u 78., a Jose Gimenez izjednačio u 85. minuti. Vrsaljko je ostao na klupi.

Napoli je u 1. kolu Serie A slavio u Veroni s 3:1 autogolom Souprayena, te pogocima Milika i Ghoulama. Hysaj je dobio crveni karton u 82. minuti, a Pazzini iz penala u 83. smanjio. Rog je ostao na klupi, Strinić nije bio u kadru.

Celtic je u gostima s 2:0 pobijedio Kilmarnock (Šimunović nije igrao), a Niko Kranjčar ušao je u 53. minuti u remiju Rangersa i Heartsa 0:0. Nakon tri kola Celtic ima devet, a Rangers samo četiri boda, piše Goal.

Bordeaux je čudesno osvojio bod u Lyonu, završilo je 3:3 iako je Lyon golovima Fekira, Tetea i Traorea do 88. minute vodio s 3:1. S tim da je Fekir za 1:0 pogodio s centra, i to svojom slabijom nogom! A onda su zabili Lerager, pa u 90. Malcolm.

Nice je pobijedila Guingamp s 2:0, Sneijder je igrao 84, Balotelli 26 minuta, a vjerojatno budući igrač Barcelone Seri asistirao je Plei za prvi gol. Drugi je zabio Walter.

Ruski prvak loše je ušao u sezonu, Spartak je izgubio i treći derbi! Kao domaćin 3:4 od Lokomotiva, iako je na poluvremenu vodio 2:0 golovima Glušakova i Luiza Adriana. No, Samedov je u 45. dobio drugi žuti karton, pa su Barinov, Mirančuk, Kolomejcev i Manuel fernandes preokrenuli za 2:4, a počasni je gol u 90. zabio dvostruki asistent Quincy Promes.

Mario Pašalić igrao je do 72. minute (kada je bilo 2:2), a ozlijeđeni Ćorluka još nije u kadru Lokomotiva. Nakon nepunih sedam kola Zenit i Lokomotiv imaju po 16 bodova, Rostov i CSKA po 13, a Spartak je deseti sa samo sedam bodova.

Rijekin suparnik u Ligi prvaka Olympiakos uvjerljivo je kod kuće u 1. kolu grčke lige svladao AE Larissu. Bilo je 4:1, Fortounis je zabio u 33. iz jedanaesterca i u 76., Ansarifard u 68. i Figueiras u 74., a Hrvoje Milić igrao je cijeli susret.

Tudorov Galatasaray s 3:1 je slavio kod Osmanlispora. Zabili su Maicon u 14., Gomis u 31. i Cigerci u 56. minuti, a Gurler je smanjio u 59. Vršajević je igrao za domaćina. Basaksehir je izgubio 3:1 kod Karabukspora, pa nakon nepuna dva kola Galat jedini ima šest bodova.

Admira koju vodi Damir Burić izgubila je s 2:0 kod WAC-a, i to nakon što je već u 39. minuti ostala bez dva isključena igrača! Sax je dva žuta kartona dobio u 28. i 29. minuti, a Toth u 28. i 39.

Josip Knežević, bivši igrač Osijeka, zabio je za Puskas akademiju u domaćoj pobjedi 2:1 nad Balmazujvarosom, a Mirko Oremuš za Hapoel Ashkelon u porazu 3:1 kod Hapoela u Haifi.

Komentara 2

TA
tarzan
08:54 20.08.2017.

Rog pod hitno mora bježati iz Napolia

Avatar acivij
acivij
02:10 20.08.2017.

Opet gol s centra ... Da sam mu trener, ovaj golman bi grijao klupu do kraja sezone. Nadobudni golmani glume stopere, pa se našetavaju po šesnaestercu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije