Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi poraz

Bilić utučen: Razočaravajuće je ovako izgubiti. Chicharito: Arnautović nije zaslužio isključenje

Southampton - West Ham
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
Autori: Ivan Halar, Hina
19.08.2017.
u 20:20

West Ham je izgubio na gostovanju kod Southamptona sa 2-3, primivši pogodak iz dvojbenog kaznenog udarca u sudačkoj nadoknadi.

Iako je sudac Lee Mason svojim odlukama oštetio West Ham, trener "čekičara" Slaven Bilić nije želio komentirati suđenje, već je hvalio svoje igrače, objavili su britanski mediji.

 "Teško je igrati kada imaš igrača manje, a pogotovo kada tvoj protivnik vodi. No, moji igrači su pokazali kvalitetu, karakter i niti u jednom trenutku se nisu predali. To je ono o čemu želim govoriti, a ne o suđenju. Želim pohvaliti svoje igrače za partiju koju su pružili", izjavio je Bilić nakon što je West Ham izgubio na gostovanju kod Southamptona sa 2-3, primivši pogodak iz dvojbenog kaznenog udarca u sudačkoj nadoknadi.

- Razočaravajuće je na ovakav način izgubiti utakmicu. Nema smisla pričati o jedanaestercu. Ponosan sam na svoju momčad - kazao je Bilić koji s pravom može bili ljutit na suca Masona.

Naime, nakon što su domaći poveli sa 1-0 golom Gabbiadinija (11), Mason je u 33. minuti isključio Arnautovića. Austrijski napadač išao je s visoko podignutom rukom prema stoperu Southamptona, došlo je do laganog kontakta njegova lakta i vrata suparničkog igrača, no dojam je kako je sudac donio prestrogu odluku.

Ubrzo potom Southampton je poveo sa 2-0 iz 11-erca kojega je iskoristio Tadić (38-11m). Ipak, "čekićari" su i s igračem manje uspjeli poravnati zahvaljujući odličnim reakcijama svog napadača Chicharita Hernandeza (45, 74). I kada se činilo da će West Ham put Londona s bodom, na scenu je ponovno stupio Mason koji je dosudio nepostojeći 11-erac za Southampton u sudačkoj nadoknadi iz kojega je Austin (90+3-11m) osigurao pobjedu domaćem sastavu. 

- Kada igraš većinu utakmice s desetoricom, odluka o jedanaestercu je gruba. Razgovarali smo i o Arnautovićevom isključenju - nije to u potpunosti bilo za crveni karton - zaključio je Chicharito.

Komentara 3

DU
Deleted user
17:05 20.08.2017.

Bilic je trebao biti izbacen iz West Hama jos prosle sezone. Ove sezone ce ga svakako izbaciti, nece doci ni do desetoga kola.

Avatar Buljko
Buljko
11:44 20.08.2017.

Prestrog crveni? Ono je za najmanje 3 utakmice kazne.

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
20:35 19.08.2017.

Slaven nema europske klase za West Ham. On je trener za nivo HR repke i Hajduka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije