Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VISOKA OČEKIVANJA

Počinje spektakl, vrijeme je za rezultat generacije!

Max!
Foto: Max!
10.06.2016.
u 16:23

Donosimo vam intervju s Ivanom Klasnićem, s najboljim prijateljem Fatiha Terima, tužnu priču o Michelu Platiniju, navijačkom spektaklu u Francuskoj, reprezentaciji Češke i Španjolske.

Sportski tjednik Max! Germanijak u ovom je broju potpuno obojen u boje hrvatske nogometne reprezentacije, što i ne čudi jer počinje Europsko nogometno prvenstvo, a već u nedjelju 12. lipnja u 15 sati na Parku prinčeva izabranici Ante Čačića sučelit će se s Turskom.

Riječ je o reprezentaciji koju smo pobijedili na otvaranju prvenstva u Engleskoj 1996. zahvaljujući bijegu Gorana Vlaovića u 86. minuti, ali i o reprezentaciji koja nas je šokirala više nego Lilian Thuram 1998. Bilo je to u Beču, prije sad već osam godina, zabili smo u 119. minuti, ali svejedno nismo pobijedili i plasirali se u polufinale Eura.

Zato je ovo prilika generacije i zato se sve vrti oko toga. Donosimo vam intervju s Ivanom Klasnićem, s najboljim prijateljem Fatiha Terima, tužnu priču o Michelu Platiniju, navijačkom spektaklu u Francuskoj, reprezentaciji Češke i Španjolske.

Naravno, ne izostavljamo ni ostale sportove, ima u novom broju tjednika Max! Germanijak i velika priča o Novaku Đokoviću, od kojeg se očekuje da će do 2018. godine srušiti Rogera Federera po broju Grand Slam naslova, a izrazito je zanimljiva priča o Georgeu Chuvalu, koji se dvaput borio s Muhamedom Alijem i niti jednom nije pokleknuo...

Od ove subote na svim kiosima za samo deset kuna - sportski tjednik Max! Germanijak!

Foto: Max!

Komentara 1

HR
hr76
00:46 11.06.2016.

Tužna priča o Platiniju? Pa lik je na stotoj obljetnici nogometa u Hrvatskoj kao počasni gost uzvanik popljuvao sve nas kao kriminalce, a onda se pokazalo da je hipokrit. Nimalo ga ne žalim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije