Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bilo ga je strah

Pobijedio koronavirus i podijelio iskustvo: 'Ovako je sve počelo'

Luca Kilian
Foto: DPA/PIXSELL
1/5
23.03.2020.
u 10:05

Igrač SC Paderborna, zadnjeg na ljestvici, pozvao je u ovom intervjuu na poštivanje uputa zdravstvenih vlasti

Luca Kilian, prvi nogometaš u njemačkoj prvoj ligi  koji se zarazio koronavirusom, ozdravio je, ali je u intervjuu za lokalne medije, priznao da ga je "bilo strah",

- Počelo je 10. ožujka malom iritacijom grla - rekao je 20-godišnji Kilian, član SC Paderborna za list "Westfalen-Blatt".

>> Cro Cop poručio: Koronavirus ne prašta nikome, zato ostanite doma

- Sutradan sam dobio glavobolju, ali sam nastavio trenirati.

- Valove vrućine počeo sam osjećati 12. ožujka i dan kasnije je to bilo stvarno jako. Vrućica i jaka treskavica. Tada sam se prvi put stvarno uplašio. Bila su potrebna četiri dana da se vrućica spusti i od tada sam bio bolje svaki dan - dodaje Kilian.

Igrač SC Paderborna, zadnjeg na ljestvici, pozvao je u ovom intervjuu na poštivanje uputa zdravstvenih vlasti. 

- Sada mogu podijeliti svoje iskustvo: ja sam sportaš i u formi, ali teško sam se borio protiv virusa. Za ljude koji su već bolesni, to može ugroziti njihov život.

S obzirom na to da je otišao roditeljima u Dortmund kada se razbolio mladi njemački reprezentativac nije bio hospitaliziran jer je njegova majka bolničarka i mogla se brinuti za njega u kućnoj izolaciji.

- Da sam ostao sam u Paderbornu, završio bih u bolnici - kazao je.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Bud Humski
Bud Humski
12:01 23.03.2020.

Ja mislim da je vecina nas vec prezivjela takve simptome, barem jednom u zivotu. Gripa je sezonska virusna bolest koja svake godine odnese izmedju 280 i 650 tisuca zivota, u tisini i bez medijske histerije... Ono sto corona virus cini posebnim je to sto je iskoristen u politicke svrhe, narodu je navucena ludjacka kosulja i posljedice tog psiholoskog terora ce biti mnogo teze od posljedica samog corona virusa...

HU
HugoMrgud
17:09 23.03.2020.

Znači izliječio se a da nije niti hospitaliziran.....majka mu bolničarka....pa što mu je davala.....može li netko otkriti ili je to tajna.....

LI
liliZG
11:55 23.03.2020.

naslov je , tresla se brda rodilo se niš....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije