Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Pobijedio je pozitivan nogomet, a ne argentinska destrukcija

Dobro za nogomet je što je pobijedila želja da se igra nogomet, da se teži kreaciji, a ne dekadenciji kakvu su nekad igrali Talijani, a sad i Argentina.

Komentari 43

Avatar Azriel
Azriel
12:29 14.07.2014.

uf tko se javio čovjek koji je igrao destruktivni nogomet, i čovjek koji kao trener promiče kontrolirani (čitaj destruktivni) nogomet.... Baš ste pravog našli za komentatora

VL
IS
istri
12:30 14.07.2014.

i ti pricas gluposti ,jer da taj gol bi bio od argentine prica bi ti iste gluposti. pobjedijo je onaj koji mu se posrecilo i loptu smjestijo u gol .izmedju dva velikana samo samo jedan pobjedjuje. bez tvoje filozofije. dveje. dve skole fudbala i obe za pohvale a ti ako vidis samo jednu stranu to je tvoj Problem.covjek ne mora biti ni jurcic ni Krunoslav da bi sam moga ocjeniti neku igru.

VL
SE
sestrićna
17:27 14.07.2014.

javio se čovijek koji je svojim nogometnim znanjem zaludio svijet :))

VL
AS
ante_slavonac
12:42 14.07.2014.

Mislim da je jedno od pravila da se piše hrvatskim jezikom ,a fudbal nije HRVATSKI.Još nas lijepo izvrjeđa a naših tj. njihovih admina niodkuda.istri ti si jedno obično četničko k....e.

VL
BI
billynik
14:28 14.07.2014.

Moj Jurčiću da ti nešto vrjediš kao trener imao bi svoj klub a ne piskarao gluposti i glumatao ono što nisi, niti trener a još manje novinar.

VL
DU
Deleted user
12:38 14.07.2014.

pobijedila je ekipa koja je htjela igrati (i igrala) dok Argentini ovaj puta nije prošao gerilski nogomet (ne igraj nego čekaj u zasjedi, pa ako iz kontre nešto uđe super, ako ne uđe tu su uvijek penali).

VL
Avatar garestrasni
garestrasni
13:27 14.07.2014.

što je, ne paše nekima njemačka, samo im paše ići tražiti posao u njemačkoj i pitati pomoć od njemačke ako bude kakva elementarna nepogoda

VL
NL
nenad.levar
14:04 14.07.2014.

uzort jurcica je murinjo poznat po svojoj dekadenciji i parkiranim autobusima ispred gola( slucaj atletico itd) i sad krunino srce kuca za geniajlce koa sto su messi neimar ronaldinjo itd,,a da podsjetimo kao igrac je bio destruktivac koji u zivotu nije napravio ni jedan dribling te je za njega vukojevic garincha!!dakle kruno ne lupetaj,,nejmack aje imala srece tj zabila je argentina nije,mogla je utkmica otici i na drugu stranu da su zabili higuian ,palacio messi itd a i humls i surle itd

VL
MA
marsovac
15:08 14.07.2014.

sazetak komentara, njemci su pobijedili ali ima i boljih. Bla, bla, bla, kako se ne umorite od ovakvih ..ranja i tako plitkih izjava........Ocito jos ima puno njih koji ne shvacaju da je nogomet 11 igraca, a ne takozvani Mesi "mesijas", Ronaldo, Neimar.......Cijele ekipe rade samo za njih, svi su podredjeni njima, bozanstva na terenu.....Sta vam nije dovoljno da su se pokazale reprezentacije "takozvane" iznenadjenja koje su jednostavno igrale kao tim svi zajedno i od srca te pokazali da se i tako moze jako puno postici. ......Bolje ne komentirajte ako nemate nista pametnijega i konstruktivnoga napisati. Nekada je onaj koji suti pametniji.

VL
GZ
Grgo_Zamalo
15:17 14.07.2014.

Ovaj Jurčić je strašno autoritativan, veoma mi je stalo do njegova mišljenja? Baš jedva čekam njegovu kolumnu da je pročitam?

VL
DO
dosaosam
15:51 14.07.2014.

Kruno je od uvijek bil napadač i znal je loptu puknuti i glavom.Za drugo mu ta glava i ne služi jer da nekaj zna nebi pisal jedno a radil drugo

VL
RA
raspad
17:33 14.07.2014.

I moja baba se razumije vise u nogomet od Jurcica i Krunoslava.

VL
ZA
zagorjedotokia
19:14 14.07.2014.

Čuj sad ovoga iz čijeg se pogleda vidi da nije čist u glavi. Osim Dinama nemre trenirat nikoga i taman je pravi da kritizira finalistu svjetskog prvenstva. Čekam Špacu da se oglasi taj je još jači.

VL
SW
swic
12:42 14.07.2014.

Cestitke Deutschland !

VL
Avatar hrvoje+compa
hrvoje+compa
13:52 14.07.2014.

Ćenusnica, kaj ti nisi navijač Argentine i za kaj stari sam sebi udaraš pluseve ?

VL
NL
nenad.levar
14:01 14.07.2014.

slazems e ,ali kruno,vis te poznati po destrukciji i tzv kontroliranom nogometu,nazalsot i u slucaju argentine kao i hrvatske(vukoejvic,rakitic ,pranjic,pretikosa-izbornici tjeraju svoj inat i ne igraju najbolji na svojim prirodnim pozicijama) tkao je i sabella krivac za ovaj neuspjeh argentinaca,da je u špici bio svjetska klasa TEVEZ umjesto ovog panja Higuiana ,i d a je argentina igrala 4-3-3 sa messijem tevezom i di mariom ili lavezzijem,bila bi prvak,ovako je messi bio daleko a higuian se ispromasivao,isto tako je Loew pravio gluposti sa forsiranjem najboljeg svjetskog DB Lahma na DM i samo g aje ozljeda vratila u default,koa i forsiranje slabog ozila na ustrb prodornog surlea i gotzea!!dakle izbornici su lutlai,i ocito je da zaostaju za klupskim trenrima,jer ovakve glupsoti ne bi radio ancelotti ,murinjo,ili klopp itd

VL
NL
nenad.levar
14:09 14.07.2014.

apsolutno,svakim potezom je pokazao d aje svjetska klasa,a samo ej ozljeda Di Marije sprjecila da bude svjetski prvak jer nije imao sa kim,a sabella je kriv jer nije zvao teveza,i izvuce covjek najboljeg argentinca lavezzija u poluvremenu umjesto panja Higuiana i zvadio najboljeg lavezzija. messi jeopet u 4-1-2-12(romb) stavljen daleko od gola,(maradonina greska)sto sabella otkri a toplu vodu,messi ej tzv lazna devetka i tu treba grati ili na krilu,,navala messi di amria tevez( lavezzzi bi bila puno opasnija od ovog i sabella se jadnik pogubio u finalu poznat je da kasno pali t emu je nadimak bio ljencina i spori,anceloti bis e sa ovom argentinom prosetao prvenstrvom podjetimo d aje i scolari unsitio brazil,dakle izbornici nisu bili na nivou,osim kolumbijca,kostarike i naravno halilhodzica i meksika ,i van gala koji su izvukli maksimum

VL
Avatar white socks
white socks
20:06 14.07.2014.

Argentina igra kontrolirani nogomet, zar ne Kruno?

VL
AB
abvillian
20:48 14.07.2014.

tupi glumi pametnog

VL
DU
Deleted user
22:42 14.07.2014.

...Argentinska igra = igra Atletica Madrid=igra Chelsea & Internazionale Mourinha=igra Grčke+još nekih reprezentacija na SP, nekad uspješna, a nekad ne. E, sad, pitanje je tko i kad i kako može to dobiti? Ubuduće će biti sv eteže i teže ii samo oni preko 10, 11 km /po igraču i utakmici mogu to nekako savladati.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.