Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Medveščak u Helsinkiju

Po iskupljenje protiv bogataša čiji proračun je 40 milijuna eura!

Medveščak
Igor Kralj/PIXSELL
06.10.2014.
u 11:00

Treneri se i sami nude, no medvjedi će odabrati tek krajem tjedna, ne žele se zaletjeti.

Hokejaši Medveščaka bez glavnog trenera otputovali su na turneju od četiri gostujuće utakmice, prva ih očekuje već danas u Helsinkiju protiv Jokerita (17.30 sati, Sportklub 1). Iako novak u ligi, Jokerit se nalazi na 3. mjestu Zapadne divizije, a posebno je dobar u svojoj dvorani koja prima više od 13.000 gledatelja. Iza finskog kluba stao je i ruski kapital, odnosno Gazprom, tako da im je već ove sezone budžet 40 milijuna eura, odnosno četiri puta više od Medveščakovog.

Morrisonn: Veliki test

Branič Medveščaka Shaone Morrisonn prošle je sezone igrao u finskoj Liigi za TPS te dobro poznaje Jokerit.

- Imaju jednu od najvećih ledenih površina na kojima sam igrao, a navijači su im vrlo glasni. Ovo će biti veliki test za našu momčad – rekao je Morrisonn.

Nakon što je uručen otkaz Chucku Weberu, odlučeno je da će do pronalaska novog stručnjaka glavni trener biti njegov dosadašnji pomoćnik, Dean Fedorčuk. Ukrajinac ima iskustva, jer nekad je radio kao glavni trener u Danskoj, ali i vrlo jakoj njemačkoj ligi.

- Novog trenera još nismo odabrali, ne želimo se zalijetati jer potreban nam je trener koji će odmah shvatiti što se od njega očekuje. Vjerujem da ćemo do kraja tjedna imati novog trenera – rekao je glasnogovornik Medveščaka Ranko Vučinić.

Zanimljivo, Medveščaku se treneri i sami javljaju, tijekom vikenda su u klub stigle četiri ponude.

Dok će medvjedi u Helsinkiju na klupi imati privremeno rješenje Fedorčuka, Jokerit će voditi legendarni švedski trener Erkka Westerlund, koji je u karijeri osvajao švedsku ligu, a kao izbornik reprezentacije ima dva srebra i jednu broncu sa SP-a, te broncu i srebro s Olimpijskih igara.

>> Medveščak smijenio trenera nakon pobjede protiv Dinama!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije