Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove ideje

Platini podupire uvođenje bijelog kartona u nogometu

Michel Platini
Federico Gambarini/DPA/Pixsell
16.10.2014.
u 21:44

Francuz želi trenerima omogućiti pravo na više izmjena pa bi tako po njegovoj ideji treneri već na poluvremenu mogli napraviti dvije, a u nastavku susreta još tri zamjene

Predsjednik Uefe Michel Platini izjavio je kako podupire uvođenje bijelog kartona. Njega bi dobivali igrači koji prigovaraju sucu, što je postala već uobičajena praksa većine nogometaša. Bijeli karton značio bi da igrač mora na desetominutni predah, ali Platini je rekao da bi se u tom slučaju morali striktno razdvojiti bijeli i žuti karton, koji bi se dobivao isključivo za prekršaje.

Također, Francuz želi trenerima omogućiti pravo na više izmjena pa bi tako po njegovoj ideji treneri već na poluvremenu mogli napraviti dvije, a u nastavku susreta još tri zamjene.

>>Platini: Zamislite da je u dronu umjesto zastave bila bomba!

Ključne riječi

Komentara 14

DA
dario2612
22:26 16.10.2014.

znači netko se umori, prigovori sudcu i izađe se odmorit na 10 minuta

MA
marlboro69
21:56 16.10.2014.

najbolje da se uvedu cetvrtine a ne poluvremena! koje idiotarije! lijepi stari nogomet! a sto gospodin platini kaze da se zabrane kladjenja na nogometne utakmice???

TA
tarzan
22:12 16.10.2014.

Ovaj luđak i najveći kriminalac nakon Blatera će nogomet totalno upropastiti sa svojim jadnim idejama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije