Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkriva copa

Plan čelnika Barcelone: Lionela Messija žele prodati do izbora!

Lionel Messi
Foto: Reuters/PIXSELL
20.11.2014.
u 10:00

Argentinac je navodno nezadovoljan odnosom kluba i medijskim tretmanom.

Lionel Messi prije nekoliko dana izjavio je kako bi želio ostati zauvijek u Barceloni, ali da u nogometu stvari ne idu uvijek u skladu sa željama. Naznačio je time da njegova budućnost, iako je to gotovo nezamislivo, možda neće biti vezana za katalonski klub.

A još dalje je otišla španjolska radijska postaja Cope, objavivši da uprava Barce želi prodati Argentinca onome tko ponudi najviše novaca i to 2016. godine, uoči predsjedničkih izbora u katalonskom klubu.

Dodaje se kako je čudesni nogometaš nezadovoljan odnosom Barcelone prema njemu. Navodno je ljubomoran i na svog velikog suparnika Cristiana Ronalda koji ima zvjezdani status u Real Madridu. A kako se u posljednje vrijeme ističu Messijeve slabe igre, nezadovoljan je i medijskim tretmanom, posebice zbog dovođenja u pitanje njegove privrženosti klubu.

>>Messi o ostanku u Barceloni: Stvari ne idu uvijek kako želite

>>Kamo si krenuo Lionele!? Pogledajte Badeljov 'tunel' Messiju!

Komentara 2

MA
mamunamegalo
12:57 20.11.2014.

ljubomoran na ronalda..aaahjhaaaaaaaaaaaaaaaa..mooš mislit

DB
doktor.buljko
13:31 20.11.2014.

Za razliku od naše država koja proračun nastoji podebljati krađom od malih ljudi, u Španjolskoj su se okomili na Messija i svako malo mu izmišljaju neki dug državi, naravno da želi pobjeći od tih lopova, nema to nikakve veze s Barcelonom i Ronaldom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije