Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMET U goste dolaze Zamet i Osijek

Pipo i Varteks po nove pobjede

pipo-txt.jpg
import
24.10.2008.
u 16:09

Perutnina Pipo IPC je u zaostaloj utakmici 5. kola Premijer lige pobijedila zagrebačku Dubravu, no, kako se i najavljivalo, vrlo teško i tijesno s minimalnom razlikom od 36:35.

Dramatična završnica
Rezultatskoj neizvjesnosti najviše su doprinjeli sami igrači Pipa, koji su brzopletošću i bespotrebnom jurnjavom u pojedinim dijelovima utakmice dopustili vrlo mladoj ekipi Dubrave da se razmaše i stiže na trenutke njihovu veliku prednost. Zbog takve igre i sama završnica bila je hičkokovski dramatična. U 58. minuti Pipo je imao pristojnih 36:32.

No, njegovi rukometaši nisu tako postupili, već su nastavili srljati i griješiti, da bi na kraju doveli u pitanje pobjedu. Zahvaljujući tome, minutu u pol prije kraja gosti smanjuju na 36:33. U napadu Varga bespotrebno gubi loptu, a Dubrava zabija za 36:34. Ostalo je još 40-ak sekundi, ali Ćavar puca u vratara, a iz kontre Dubrava opet zabija. Sada je još samo gol prednosti za Pipo, koji opet ne zna zadržati loptu. Barić puca u blok, pa je prihvaćaju igrači Dubrave, ali na sreću domaćina njihov napad zaustavlja zvuk sirene. Trener Josip Borković zacijelo je uočio gdje je njegova momčad griješila, da se to ne ponovi večeras, kad od 19 sati Pipo u dvorani Graditeljske škole igra protiv riječkog Zameta.

Utakmicu pred domaćim navijačima odigrat će i igrači Varteks Di Caprija. Njih večeras od 18 sati očekuje susret protiv Osijeka. Nakon rezultatski teškog poraza u Našicama protiv Nexea, krojači će iskupljenje tražiti u znatno oslabljenom sastavu.

Bolnica na kraju grada
- I dalje se mučimo s mnogobrojnim ozljedama. U Našicama smo ostali bez Đurkovića, a od prije već ne možemo u potpunom angažmanu računati na zaliječene Jagačića, Gotala i Žganeca. No, unatoče svim problemima današnja računica je jasna. Igra nam jedino pobjeda, jer si ne smijemo dopustiti prosipanje bodova na domaćem parketu - poručio je trener Varaždinaca Vladimir Canjuga.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije