Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

Phil Jackson napustio New York Knickse

Phil Jackson
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
29.06.2017.
u 00:24

Nakon što smo pozorno razmotrili situaciju, odlučili smo se sporazumno razići - objavio je vlasnik Knicksa Jim Dolan

Najtrofejniji košarkaški trener u povijesti NBA lige Phil Jackson, koji je tijekom karijere osvojio 11 naslova, napustio je dužnost predsjednika New York Knicksa nakon što u protekle tri godine na toj poziciji nije uspio unaprijediti rezultate momčadi.

- Nakon što smo pozorno razmotrili situaciju, odlučili smo se sporazumno razići - objavio je vlasnik Knicksa Jim Dolan.

Jackson je kao trener osvojio šest naslova s Chicago Bullsima (1991-93 i 1996-98) i pet s Los Angeles Lakersima (2000-02 i 2009-10), dok je kao igrač osvojio dva naslova upravo u dresu Knicksa (1970 i 1973). To su ostala jedina dva naslova Knicksa sve do danas.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije