Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVEN BELUPO

Petković: Vručina je spreman za bijele

17.11.2008.
u 15:19

Slaven Belupo nije ostvario cilj i u Kranjčevićevoj ostao nepobijeđen. Izgubio je bodove u susretu sa Zagrebom, koji je upravo u utakmici s farmaceutima prekinuo tromjesečni post u Ulici pjesnika. Sve je odlučeno u drugom dijelu susreta kada su domaćini bili bolji i zasluženo osvojili bodove.

- Nismo iskoristili prilike na početku utakmice, kada su nas Jurić i Kresinger mogli dovesti u vodstvo, kao i u nastavku susreta. Zagrebaši su to znali iskoristiti, poveli su pogotkom iz jedanaesterca, da bi za nekoliko minuta postavili konačni rezultat - 2:0. Naša je obrana pogriješila pri oba pogotka domaćina i sve je otišlo u krivom smjeru. U našoj ligi svatko svakoga može pobijediti, što se pokazalo i u toj utakmici, u kojoj pobjedi Zagreba nema prigovora - kazao je trener Slavena Belupa Mile Petković.

Najbolji strijelac koprivničkog prvoligaša Bojan Vručina pratio je utakmicu s klupe.

- Naš prvi strijelac ozlijedio se u prvoj četvrtfinalnoj kup-utakmici u Splitu i nismo htjeli išta riskirati, jer nas u sljedećih desetak dana očekuju tri vrlo važne utakmice na našem stadionu. Dvije s Hajdukom, prvenstvena u nedjelju i uzvratni ogled kupa tri dana kasnije (26. studenoga), a zatim prvoligaška utakmica s Rijekom. Vručina je jučer trenirao, vrlo dobro podnio je napore i bit će potpuno spreman za Hajduk. Nadamo se da će se oporaviti i Posavec, koji je jako bitan za igru naše momčadi u veznom redu, i da ćemo u susretu sa Splićanima istrčati u najjačem sastavu - istaknuo je Mile Petković.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije