Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE BLIŽE REKORDU

Petković igra sezonu života! Na putu je da postigne ono što niti jedan Hrvat prije njega nije uspio

Zagreb: Slavlje igrača Dinama nakon što je Petković modre doveo u vodstvo
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/105
09.03.2024.
u 20:00

Jedini nogometaš iz Hrvatske koji se može pohvaliti da je bio najbolji strijelac nekog europskog natjecanja Karlovčanin je Boro Cvetković, nekadašnji igrač šampionskoga Dinama, koji je u sezoni 1986./1987. u dresu Crvene zvezde bio prvi topnik Kupa prvaka sa sedam pogodaka

Sjajni Dinamov kapetan Bruno Petković (29) igra sezonu života! Dvostruki strijelac protiv PAOK-a upravo je dosegnuo brojku od 26 europskih pogodaka za plave, te se Dinamovu rekorderu svih vremena, svome bivšemu suigraču Mislavu Oršiću približio na samo dva pogotka zaostatka.

GALERIJA Dinamo na Maksimiru pobijedio PAOK! (2:0) Petković je prvi strijelac Konferencijske lige

Zagreb: Slavlje igrača Dinama nakon što je Petković modre doveo u vodstvo
1/105

U ovom trenutku čini se kao realna mogućnost da Petković već ove sezone preotme ovu laskavu titulu Mislavu. I ne samo to: Bruno Petković može na kraju sezone postati prvi Hrvat koji će biti okrunjen kao najbolji strijelac nekog europskog natjecanja. Trenutačno sa sedam pogodaka u Konferencijskoj ligi dijeli prvo mjesto liste strijelaca s Izraelcem Zahavijem iz Maccabija Tel Aviv, s tim da Bruno ima manje minuta provedenih na travnjaku, 518 nasuprot 606 Zahavijevih.

VEZANI ČLANCI:

Jedini nogometaš iz Hrvatske koji se može pohvaliti da je bio najbolji strijelac nekog europskog natjecanja Karlovčanin je Boro Cvetković, nekadašnji igrač šampionskoga Dinama, koji je u sezoni 1986./1987. u dresu Crvene zvezde bio prvi topnik Kupa prvaka sa sedam pogodaka. Bruno Petković je pak ove sezone postigao ukupno već 16 pogodaka u svim natjecanjima, što mu je rekordan golgeterski učinak u jednoj sezoni. 

VIDEO 7 ključnih pitanja: Ovo je sve što trebate znati o predsjedničkim izborima u Dinamu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije