Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER PLAVIH

Jakirović najavio brojne promjene u idućoj utakmici Dinama. Plavi moraju igrati bez Brune Petkovića

Zagreb: Dinamo i PAOK u 1/8 finala UEFA Konferencijske lige
Luka Stanzl/PIXSELL
09.03.2024.
u 14:47

Jakirović je najavio da će izmješati sastav Dinama za novi prvenstveni ogled protiv Slavena

Hrvatski prvak Dinamo u nedjelju od 17:30 dočekuje momčad Slaven Belupo u utakmici 26. kola SuperSport HNL-a. Ovaj susret Dinamu dolazi nakon velike pobjede od 2:0 u osmini finala Konferencijske lige protiv PAOK-a. Ogled sa Slavenom na konferenciji za medije najavio je trener plavih Sergej Jakirović.

- Nema vremena za opuštanje, odmah smo se okrenuli utakmici sa Slaven Belupom. Ritam je jako naporan, ali to smo i željeli. Napravili smo regeneracijski i kompenzacijski trening, imamo danas trening nakon kojega ćemo vidjeti tko će sutra istrčati. Bavimo se najviše sami sobom, kako ćemo mi izgledati. Skautirali smo Slaven Belupo, igrali smo već dvaput s njima tako da znamo što nas može čekati. Želimo odigrati što bolje utakmicu, držati se plana igre i da napravimo sve za tri boda - rekao je Jakirović.

VEZANI ČLANCI:

- Prema nekim planovima, moglo bi biti četiri, pet promjena. Petkovića nema zbog tri žuta kartona, nema ni Ogiware ni Bulata, oni su počeli s treninzima, nadam se da njih dvojica biti na dispoziciji za četvrtak, iako je to optimistično,

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije