Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIČKI IZBORI

Navijači poručili svom povjereniku: Ne sramoti nas, stani na Zajecovu stranu! Ispisuje se povijest Dinama

Zagreb: 8. memorijalni turnir Mladen Ramljak, NK Dinamo - HNK Hajduk
Slavko Midzor/PIXSELL
09.03.2024.
u 15:56

Stanko Stane Lazar nalazi se na Barišićevoj listi, no navijači su uvjereni kako će ga uvjeriti u promjenu tabora uoči nedjeljnih izbora

Još je manje od 24 sata do predsjedničkih izbora u Dinamu, u taborima se prebrojavaju glasovi, i Barišić i Zajec uvjereni su da će imati potrebnu 31 ruku. Presuditi bi mogli i članovi povjerenika, odnosno ljudi koji su na Barišićevu listu 35 ušli zbog toga što su skupili najviše članova za Dinamo.

Jedan od njih je i Stanko Stane Lazar, povjerenik GNK Dinama za članstvo Varaždinske županije. Njegovi prijatelji i susjedi poručili su mu da na izborima podrži Velimira Zajeca, a ne za Barišića na čijoj je listi ušao u skupštinu.
 

"Stane, u nedjelju tvoj glas ispisuje povijest našeg Dinama. Svi smo se preko tebe učlanili. Uvijek si bio korektan i mi smo te podržavali . Ponosni smo što je naš povjerenik član Skupštine. Ali svjesni smo kako si prošao na Barišićevoj listi jer računaju 100 posto na tvoj glas. Volja svih nas članova iz Cestice koji su te podržavali je promjena na čelu kluba.

VEZANI ČLANCI:

Svi smo glasali za listu Dinamovo proljeće i za Velimira ZAjeca. Prem našim informacijama, Zajec je skupio dovoljno ruku i sutra pobjeđuje. Povijest se sutra ispisuje. Kao naš prijatelj i povjerenik, nemoj nas sramotiti i biti na pogrešnoj strani. Stane, postani legenda i glasaj: Velimir Zajec."

Zagreb: 8. memorijalni turnir Mladen Ramljak, NK Dinamo - HNK Hajduk
1/105

Komentara 1

CR
Cropatria
06:46 10.03.2024.

Koliko je clanova povjerenik Stane Lazar upisao u Dinamo.., a koliko ih je medu njima poslalo ovu "poruku"..?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije