Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK Uprava kluba službeno se nije sastala, ali stalno traju telefonske konzultacije

Peroš: O novom treneru pitat ćemo i dioničare

peros-txt.jpg
import
27.10.2008.
u 17:16

Desetak policajaca, što u civilu, što u uniformi, osiguravalo je jučer Poljud. Opomene “dobit ćete batine” shvaćene su ozbiljno. Predsjednik Mate Peroš prvi put u svom se mandatu suočio s odlaskom trenera.

U prvi trenutak bio je poludio što mu Vučević odmah nije priopćio da odlazi iz kluba. I to je jedan od razloga zašto ga Peroš nije nagovarao da ostane na klupi.

- Nema izvanredne situacije, klubovi mijenjaju trenere, ni Hajduk nije iznimka. No, nećemo donositi odluke na brzinu. Želimo držati korak s Dinamom do kraja prvog dijela sezone, a u proljeće ćemo ući sa željom da osvojimo naslov prvaka - rekao je Peroš.

Uprava kluba službeno se nije sastala, ali stalno traju telefonske konzultacije.
- Prerano je za svako pitanje o budućem treneru. Stupit ćemo u kontakte s potencijalnim kandidatima, razgovarati...

- Možete pisati o komu god hoćete, ali ime novog trenera saznat ćete kad s njim potpišemo ugovor. Pronaći ćemo kvalitetnog i dobrog trenera - rekao je Peroš.

O novom treneru pitat će se i nove dioničare, koji će uskoro preuzeti vlast u klubu.
- Bez obzira na to što ti ljudi formalno-pravno ne mogu upravljati Hajdukom, njih ćemo uključiti i obavještavati o potezima. Govorim o velikim dioničarima. Oni neće odlučiti o treneru, ali nastojat ćemo se uskladiti s njima, jer će za mjesec-dva oni biti u klubu.

- No, ubuduće će većinski vlasnik Hajduka biti grad Split, tako da ćemo o svemu obavijestiti i gradonačelnika Kureta, koji je ionako član našeg upravnog odbora - zaključio je Mate Peroš.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije