Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bayernova pravila

I Perišić je to morao proći, a bio je asistent u demoliranju Zvezde

Ivan Perišić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
27.11.2019.
u 10:03

Hrvatski reprezentativac je zamijenio Coutinha, a nakon što je ušao u igru bio je asistent za dva gola

Bayern je u Beogradu demolirao srpskog prvaka. Bavarski gigant je u 5. kolu LP-a pobijedio Crvenu zvezdu sa 6:0.

Njemački prvak je do uvjerljive pobjede stigao sjajnom igri Roberta Lewandoowskog koji je zabio četiri gola, a među strijelcima su još bili Goretzka i Tolisso. Naš Ivan Perišić dobio je posljednjih pola sata.

Ivan Perišić
1/5

Hrvatski reprezentativac je zamijenio Coutinha, a nakon što je ušao u igru bio je asistent za dva gola.

No fantastična večer njemačkog prvaka nije promijenila naviku bundesligaša kod kojeg nakon utakmice pričuvni igrači, ali i oni koji nisu igrali cijeli dvoboj, moraju trenirati još pola sata.

Upravo se to dogodilo i nakon susreta sa Zvezdom kada je dio Bayernovih igrača, među kojima je bio i Perišić, moralo trčati na jednom od pomoćnih terena Zvezdinog stadiona.

U njihovom društvu je bio i Tolisso koji je bio strijelac i asistent u uvjerljivoj pobjedi protiv srpskog prvaka.

>> Pogledajte što je Mislav Oršić rekao nakon Atalante

Ključne riječi

Komentara 1

DE
derin
15:02 27.11.2019.

Perišić igra vrlo dobro u Bayerna i zaslužio je veću minutažu. A da je Niko ostao vjerojatno bi dobio Olympiacos i Borussiu, ali vjerojatno bi se mučio na idućoj bundesligaškoj. Jednostavno Rummenige i Muller su ga konstantno bušili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije