Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barcelona

Pep izgubio živce: Zašto napadate tu djecu? Tello je igrao j... dobro!

'FC Barcelona\'s Coach Josep Guardiola addresses a press conference ahead of the UEFA Champions League Final against Manchester United at Wembley Stadium on May 27, 2011 in London. FC Barcelona will p
'UEFA'
24.04.2012.
u 09:53

– Cristian je bio naš najbolji igrač protiv Reala! Možete napadati veterane u momčadi, ali ne i mlade igrače.

Barcelonin trener Pep Guardiola očito osjeća pritisak uoči uzvratnog dvoboja polufinala Lige prvaka jer je inače mirni strateg eksplodirao na pitanje novinara zašto je u El Clasicu koristio mladog Cristiana Tella, a na klupi ostavio Fabregasa, Sancheza...

– Cristian je bio naš najbolji igrač protiv Reala! Možete napadati veterane u momčadi, ali ne i mlade igrače. Vi napadate Cristiana... On je odigrao j... dobru utakmicu! Najveće šanse došle su od Tella. Niste u redu, pogledajte utakmice – uzvratio je bijesni Guardiola koji se odbio predati iako situacija baš i nije blistava.

Barcelona je izgubila dvije zaredom, a tri u nizu nije izgubila već devet godina.

– Uopće ne sumnjam da ćemo igrati finale u Münchenu. Vidim nas tamo još od početka sezone. Imamo 90 minuta da preokrenemo zaostatak od 0:1 i to ćemo i učiniti – rekao je Barcin trener i nadovezao se još malo na El Clasico.

– Svi stalno nešto govore o promjeni, smjeni u španjolskom nogometu. Pa ne može jedan poraz poništiti sve ono što smo napravili u protekle tri i pol godine, a to je 13 osvojenih trofeja.

A o produljenju ugovora rekao je:

– Produljenje mog ugovora ne ovisi o tome hoćemo li u finale ili ne. Uostalom, sad nije vrijeme za razgovor o tome.

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
12:45 24.04.2012.

Svaka čast na izjavi no posredno je priznal svoj grijeh. Tello je mlad igrač koji ne bi trebal počinjat ovakve utakmice ak već nema solidnu minutažu iza sebe. Jednostavno ga zbog mladosti nosi srce i neke stvari ne napravi kako bi ih inače na manje bitnoj tekmi napravil. S druge strane pohvala baš zato kaj gura mlađe u vatru al ipak ne na ovakav način. Malcu ovo može bit \"noćna mora\" ak su ga poslije tekme popljuvali novinari !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije