Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispunio obećanje

Pamić se testirao na drogu. Nalaz kaže - čist je!

pamic
arhiva vl
30.03.2011.
u 15:38

Mnogi hrvatski parovi u posljednje vrijeme u Sloveniju idu zbog umjetne oplodnje, no novopečeni trener Istre 1961 Igor Pamić potegnuo je u deželu zbog - droge.

Pamić je ispunio obećanje dano predsjedniku njegova bivšeg kluba Karlovca, Stjepanu Turkoviću, da će se testirati na drogu kako bi svima pokazao da mu smještaju.

Pamić je test obavio u Brežicama, a nalaz je pokazao da je - čist!

Podsjetimo, Pamića je početkom ožujka uhvatila policija u Karlovcu, prilikom čega je napuhao 0,57 promila. Htjeli su ga testirati i na drogu, no odbio je.

- Vidio sam da je namještaljka i svašta su mi mogli podvaliti da sam se testirao - rekao je tada Pamić i obećao da će to učiniti prvom prilikom.

Klub ga je svejedno suspendirao na mjesec dana, no vrlo brzo suspenziju je uprava poništila.

Suočen sa velikim pritiskom, Pamić je prije nekoliko dana napustio klub i sad sjedi na klupi pulske Istre 1961.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije