Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NK Karlovac

Pamić: Opet smo moćni, u subotu ćete uživati

'sport sport, nk karlovac-nk lokomotiva,190909 photo: kristina stedul fabac/VLM'
'kristina stedul fabac'
02.10.2009.
u 10:41

Prijateljska utakmica protiv Dinama iz Okića razvedrila je trenera Igora Pamića prije važnog prvenstvenog susreta protiv Zagreba.

Iako je suparnik niželigaš, pobjeda od čak 10:1 ipak je pokazatelj krajnje ozbiljnog pristupa, ali i činjenice da je kratka kriza prošlost. Po dva pogotka postigli su Novinić, Lajtman i Tokić, a po jedan Štefančić, Iftić, Jerneić i Dujanić.

– Igrači su bili uzdrmani nakon poraza od Lokomotive, to je jednim dijelom i shvatljivo, no kako je to bilo očito, tako je i sada očito da su se 'vratili', da u momčadi vlada jedna odlična atmosfera, velika motiviranost i siguran sam da ćete u subotu uživati u našoj igri, da ćete vidjeti jedan moćan i sjajno raspoloženi NK Karlovac – poručuje Pamić.

Karlovčani cijene goste, njihovu poziciju na ljestvici smatraju potpuno nerealnom, ali poručuju kako će za prve prvenstvene bodove ipak morati pričekati nekog drugog suparnika:

– Bit će teško, ne zavaravamo se, ali pobijedit ćemo – kazao je Pamić, koji je ujedno, pohvalivši Gademze i brojnost publike, apelirao i na jaču podršku običnih gledatelja u slučaju da ne krene najbolje.

– Tada ste nam potrebniji nego kada vodimo – poručio je navijačima. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije