Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Profesionalni boks

PacManu godine nisu prepreka, u 41. je postao superprvak

Manny Pacquiao i Keith Thurman
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
21.07.2019.
u 08:42

PacMan je u MGM Grand Garden Areni u Las Vegasu odlukom sudaca (2-1) pobijedio deset godina mlađeg Amerikanca Keitha Thurmana

Filipinski boksač Manny Pacquiao (41) postao je WBA superprvak u velter kategoriji. PacMan je u MGM Grand Garden Areni u Las Vegasu odlukom sudaca (2-1) pobijedio deset godina mlađeg Amerikanca Keitha Thurmana.

- Bilo je zabavno i mislim da su ljudi uživali u sjajnoj borbi. Nisam imao jednostavnog suparnika, odličan je i jak boksač. Obojica smo morali dati sve od sebe. Blagoslovljen sam - rekao je Pacquiao kojemu je to bila 71. borba u karijeri u kojoj ima 62 pobjede, sedam poraza i dva remija.

Manny Pacquiao i Keith Thurman
1/11

Pacquiao i Thurman izmijenili su mnogo udarac tijekom prvih sedam rundi, a tek je u sljedećoj Filipinac opasnije krenuo.

PacMan je dominirao nad Thurmanom koji nije znao odgovoriti. No odmor je dobro došao Amerikancu, pa je već u devetoj rundi uzvratio Filipincu.

Bilo je iscrpljujuće za domaćeg boksača koji je u ostatku dvoboja djelovao inferiorno. Suci na kraju nisu bili jednoglasni, prvi je dao prednost Thurmanu (114-113), dok su se ostala dvojica odlučila za Pacquiau (115-112).

>> Pogledajte kako je Thompson iz ringa pjevao za Hrgovića!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije